Csobot Adél MezTelenül kézilabdázott
youtube     linkedin     myspace     twitter     google     facebook     rssfeed  

Csobot Adél MezTelenül kézilabdázott

Csobot Adélról kiderült: a mikrofon jobban áll a kezében, mint a labda!

Csobot Adélról kiderült: a mikrofon jobban áll a kezében, mint a labda! Az X-Faktor énekesnője az FTC-PLER Budapest egyik edzésére látogatott el, ahol a fiúk igyekeztek megtanítani a játék alapjaira, több-kevesebb sikerrel. Adél a SportKlub MezTelenül című műsorának kamerái előtt próbálta ki magát a sportban, de úgy döntött, inkább az éneklésnél marad.

Csobot Adélon első ránézésre látszik, hogy színpadra termett, ám a csinos énekesnő most kipróbálta, a sportpályán vajon megállná-e a helyét? Az X-Faktor harmadik helyezettje MezTelenül stábjával az FTC-PLER Lőrinci Csarnokába látogatott, ahol megjelenésével az első perctől „beadélosította" a pályát. Adél elárulta, ugyan gyermekkorában sokat focizott a fiúkkal, mostanra inkább a nőiesebb sportok vonzzák.

„Őszintén bevallom, nem vagyok az a sportos alkat, pedig kiskoromban kifejezettem fiús voltam, sokat fociztam a srácokkal. Ez mára megváltozott, a nőiesebb mozgásformák, például a tánc, ami igazán nekem való" –mesélte Adél aki hozzátette, nem sok időt fordít az edzésre. - „Nagyon irigylem azokat, akik kitartóan, rendszeresen sportolnak. Anyukám mindig is szerette volna, ha én is így teszek, de valahogy ez sosem állt hozzám igazán közel" – vallotta be az énekesnő.

Az edzésen bebizonyosodott, Adél nem lesz a csapat új beállósa, de egy rögtönzött közös éneklés során az is kiderült, hogy a kézis srácokból sem lesz popsztár.

Ha kíváncsi rá, hogyan ment a közös tréning, ne hagyja ki a SportKlub MezTelenül január 24-i, 20:45-kor kezdődő adását.


A hét legjobbjai

További Sport cikkek

A nap cikke! Ezt ki ne hagyd!

Heti téma: PAPARAZZI

Popsi Párt - Beküldött fotók

A nap legjobb videói

Videók

 március 09, 2016

 414

2016 legjobb Super Bowl reklámjai

Valaki építsen nekünk egy Walken-szobát!
Videók

 március 04, 2016

 313

Első nap Szabadon

Most szabadult a börtönből, nézd meg az apja reakcióját,…
Videók

 február 24, 2016

 513

13 trükk, hogy nyisd ki a söröd, ha épp nincs kéznél sörnyitó!

Mint, ahogyan arra is, hogyan nyissunk ki egy borosüveget,…