bet365

youtube     linkedin     myspace     twitter     google     facebook     rssfeed  

Reinkarnációs utazás

2013.

ápr. 05.

A cikk szerzője

Naomi

Friss cikkek

Videótéka

Innen-Onnan

 
Reinkarnációs utazás costaricantimes.com

A reinkarnációs utazásnál is egy fajta hipnotikus állapotot idéz elő az „utaztató", mely során a páciens újra átélheti, érezheti, megtapasztalhatja az előző életei során átélt eseményeket, esetleg rossz döntéseinek eredményeit.

Az „utazás" során választ kaphatnak a mostani életükben oly nagy gondot okozó történésekre és az akkori tapasztalásaikat átültethetik a mai életükbe.
Sokan vallási okokból elutasítják ezt a módszert, hisz pl. a keresztény hitben nem fér meg a több életet átívelő tanulási folyamat, mert megkérdőjelezné, sőt, lehetetlenné tenné a menny és pokol létezését, így az egyház teljes tanítását.
Jó magam hiszek a reinkarnációban. Hiszem, hogy nem csak 65 év adatott relatív jónak és rossznak lenni. A tanulási folyamat az én (és még sokak szemében) nem ér véget pusztán a fizikai test halálával.
Ha valaki nem is hiszi, hogy létezik előző és következő létforma a Földön, egy próbát akkor is megér. Nincs veszíteni valója.

Az utazás menete:

Általában az utazás relaxációval és energetikai tisztítással kezdődik. A hipnotikus állapot során újra átéli a korábbi életei eseményeit. Lehet, hogy képekben, de lehet, hogy csak érzésekben.Többségében konkrét kérdései vannak az „utazónak", de lehetséges, hogy csak az „utazás" alkalmával merülnek fel benne kétségek a jelenlegi helyzetével kapcsolatban.

Konkrét kérdések:

A jelen életem szereplői közül kivel találkoztam már előzőleg? Mi vezetett újra hozzá? A jelen betegségeim mennyire vezethetők vissza múltbéli cselekedeteimre? Melyik életemben találok anyagi helyzetem milyenségére választ? stb...

Fontos tudni, hogy az „utazás" során csak azok az emlékképek jelennek meg, amelyekre lelkileg és szellemileg felkészült az illető. Az emlékek nem a tudatban tárolódnak, hanem a mentális testben, melyhez kapcsolódik a jelenlegi fizikális formád.

Az „utaztató" kérdez. Hol vagy? Hogy nézel ki? Mit látsz? Mit csinál épp? Kit látsz? Milyen érzések töltöttek el?

Az ember egyszerre tudja, hogy egy szobában tartózkodik, ahol beszélnek hozzá és ahol ő folyamatosan válaszol a feltett kérdésekre, és mégis, mindeközben teljes érzékszervi intenzitással képes arra, hogy átéljen olykor egészen régi történeteket. Ezek lehetnek derűsek, kellemesek, élvezetesek, de lehetnek tragikusak is.
Sokan megijednek, ha valami tragikust él át az illető, pedig lehet, hogy valami miatt arra az átélésre kifejezetten szüksége van. Ha például az illető azt éli át, hogy lelövik vagy belezuhan egy szakadékba, nem kell azonnal kirángatni és visszahozni onnan, mert attól, hogy átél egy ilyet, a heverőn fekve nem fog meghalni.

A cikk folytatódik a hirdetés után

De természetesen ebben az állapotból is bármikor vissza lehet jönni, csupán kérni és akarni kell. Az „utaztató" hangja a kapcsolat a külvilággal. Ha ő úgy érzékeli, hogy túlságosan megviseli az ott látottak, hallottak, visszahozza a jelenbe.

Elsősorban lelki eredetű problémákat lehet kezelni ezzel a módszerrel. Például olyan esetben, amikor valakinek olyan súlyos önelfogadási problémái vannak, amelyekre más módon nem talál magyarázatot. Ez gyakran előfordul azoknál, akik valamilyen fogyatékkal születtek. Az önelfogadási zavar azonban jelentkezhet a személyiséggel vagy a nemmel is kapcsolatos problémákkal is, például homo-, transz-, vagy biszexuális embereknél, akik nem tudják elfogadni, hogy miért nőnek vagy férfinak születtek ebben az életükben. Lehet segíteni azoknak is, akik valamilyen folyamatosan visszatérő, állandóan ismétlődő párkapcsolati problémáktól szenvednek: olyanok a szülei, gyermekei, családi környezete, szociális helyzete, amit nem tud elfogadni. Sok esetben súlyos betegségek megértéséhez, sőt gyógyulásához is segítséget tud nyújtani.

Persze nem feltétlenül kell ismernünk előző életünket ahhoz, hogy a mostani problémáinkra választ kapjunk, vagy megoldást találjunk. Ha szükségünk lenne valamire az előző életünkből, akkor valószínű, hogy emlékeznénk is rá. A keletiek egyáltalán nem járnak reinkarnációs tanfolyamra, mert tudják, hogy ami fontos ebben az életben, azt magukkal hozták, a többi pedig úgysem fontos. Aztán ha magasabb tudati szintre jutnak, úgyis eszükbe fog jutni minden, amire szükségük van.

A hét legjobbjai

További Egészség & Sport cikkek

Csatlakozz oldalainkhoz is

Heti téma: PAPARAZZI

Tippek a jobb kikapcsolódásért

 1. Szórakozás
 2. Nagyvilág
 3. Verdák
 4. Tech

A nap cikke! Ezt ki ne hagyd!

Tippek a jobb életért

 1. Férfias játékok
 2. Életmód
 3. Siker & Pénz

Men's World galéria ajánló

Tippek a jobb kinézetért

 1. Stylist
 2. Ápoltság
 3. Egészség & Sport

Csajok a Men's World magazinban

Videó ajánló

Blogger "Tippek a kedvencekhez"

 1. Képek
 2. Verdák
 3. Motorok