A legkreatívabb Gin & Tonic amit valaha láttál

2020 Augusztus 10

A „Gin and Tonic” teljesen megújult! A neves gin gyártó, a dolgokat kicsit megcsavarta - a Bombay Sapphire nemrégiben együttműködött a Hebru Brantley-val egy limitált kiadású designer palackon.

Az újratervezett palack különálló „afro-futurisztikus” motívumokkal rendelkezik, amelyeket elsősorban Brantley utcai művészet iránti szenvedélye ihlette. A formatervezés részeként a palack nyakából származó eklektikus vázlatok tükrözött portrékká alakulnak, kontrasztos pasztell árnyalatokkal és sötét színekkel kiemelve. A grafikán belül felismerhető szuperhős karikatúrákat is megtalálhatunk, amelyek tökéletesen be vannak ágyazva a márkás logókba.

Kommentálva munkáját Brantley nyilatkozatában azt mondta: „Azt akartam, hogy a formatervezés ösztönözze a jobb jövő reményét, és rávilágítson az amerikai fekete emberek bátorságára és ellenálló képességére”. Hozzátette:“ Nagyon kevés példa van a sci-fi, a kaland- és a hős típusú történetekben kitűnő fekete színre. Ez az egyik oka annak, hogy létrehoztam és továbbra is kiemelem munkámban az erős hősies karaktereket, még ezen a palackon is."

Forrás: Luxurylaunches

 

Megtekintések száma: 74894


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet