Adománygyűjtést szervez a KézenFogva Alapítvány a sérült gyermeket nevelő családokért

2019 Decemberr 18

A KézenFogva Alapítvány közel öt éve azon dolgozik, hogy azok a családok, akiknek valamely tagja valamiben akadályozott, könnyebben megküzdjenek a mindennapok kihívásaival, könnyebben szervezzék az életüket. A hivatásukat az eddigi kapacitással szeretnék folytatni, hogy legyen továbbra is forrás arra, hogy családokkal, párokkal dolgozhassanak.

A Pár- és Családterápiás, Konzultációs Szolgáltatás eddig pályázati támogatásból működött, most azért gyűjtenek, hogy minél több érintett családot, párt fogadhassanak továbbra is. Azért gyűjtenek, mert tisztában vannak vele, hogy mennyit tud mozdítani, erőt és megértést adni egy család- és párterápiás vagy konzultációs folyamat.

A szolgáltatás munkatársai azért tevékenykednek, hogy a családterápia eszközeivel segítsék őket: hogy megérthessék, feldolgozhassák a problémákat, és ha kell, változtassanak az életükön, a szemléletükön. Munkájuk hiánypótló: a fókuszt leveszi a sérült családtagról és a család/párkapcsolat rendszerével, belső dinamikákkal dolgoznak. Együtt, kis lépésekben, kézenfogva. Most itt a lehetőség, hogy segítsünk a családoknak!

- Közel 60 család járt nálunk az elmúlt években, a csapat tagjai a főállásuk mellett vállalták a feladatokat, plusz konferenciákat, képzéseket. Az a célunk, hogy a megszokott kapacitással folytathassuk munkánkat, hogy a következő évben is legyen forrás a családok fogadására, a közös munkára. Szeretnénk továbbá elérni, hogy minél több érintett család- és pár megtapasztalhassa, nincsenek egyedül a nehézségeikkel, hogy van továbblépés, hogy van még erő, forrás a családban! A határidő 2019. december 31., a célkitűzés pedig 1millió forint - mondta a KézenFogva Alapítvány ügyvezetője, Pordán Ákos.

Hogyan segíthet?

A Kézenfogva Mozdulunk oldalán bármely csapattag lapján a „Támogatom!” gomb megnyomásával felajánlhat egy tetszőlegesen meghatározott összeget.

Az adománygyűjtő oldal:

http://kezenfogvamozdulunk.hu/kezen-fogva-a-csaladokert/?fbclid=IwAR3RAUSirMHN2cqZ8fmu4wNrfgRawfWhXwVI-XaJDulFGEUf03byEjuHjcI

adományozás KézenFogva Alapítvány Pordán Ákos

 

Megtekintések száma: 75137


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet