A férfi mellszőrzet akkor jó, ha...

2013 Május 24

Szerintetek a nők melyik változatot tartják izgalmasabbnak: ha a mellkasod csupasz, vagy azt, ha jó szőrös? 

A legtöbb férfi amellett voksol, hogy még a 21. században is attól igazi férfi, ha jó szőrös! Némelyek még becézgetik is a sűrű mellszőrrel borított testrészüket: szerelem pázsitnak, vagy szerelmi szőnyegnek hívják, és semmiképp nem hajlandóak lecsupaszítani azt. Nos, egyes hölgyek szerint ez így helyes, így a szexi, na meg van mibe csimpaszkodni! A nők nagyobb százaléka viszont úgy tartja, hogy nem szereti a túl nagy és dús mellszőrzettel rendelkező pasikat, nincs számukra az az alkoholmennyiség, aminek hatása alatt be tudna gerjedni egy " hasától válláig gyapjas " férfira! Mások szerint nem beszélve a szex közbeni kényeztetésről: ki vágyna a folyton szájába kerülő szőrszálakra?

{loadposition szoveg}

Ha az utóbbi hölgyek kedvében akartok járni, nem csak szőrteleníteni tanácsos, hanem a legújabb kutatások szerint az étkezésre is érdemes odafigyelnetek! A szőrökért felelős gének és hormonok mellett ugyanis felfedezni véltek olyan ételeket is, amelyek elősegítik a szőrzet, különösen a mellszőrzet növekedését! Ezek a nyers tojás, a szardínia, a chilis bab és a hagymás máj. 

S vannak férfiak, akik csak azért sem hajlandóak szerelmi szőnyegüktől megválni, mondjon a nő bármit, hogy neki így kívánatos vagy úgy nem! Nem érdemes követni a makacs példát, mert előbb- utóbb egyedül maradtok a hálószobában!

 

Megtekintések száma: 6894


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet