A FOLDEAT megkönnyíti az egészséges táplálkozást

2020 Január 15

A FOLDEAT úgy véli, hogy az „egészséges táplálkozásnak nem szabad nehéznek lennie.” Ezt a kihívást egy innovatív ebédszekrényen keresztül mutatjuk most be, amely modulárisan van kialakítva és egy tálcává hajtogatható. A FOLDEAT-ben egymásra rakható dobozok vannak, amelyek beleillenek a hajtogatható "tálcába", hogy könnyen hordozhatóak legyenek.

Foldeat-1

A FOLDEAT használatával rengeteg funkció elérhető. Először az összecsukható tálca. A tálca szigetelő betétekkel tartja az ételt hűvösen és megfordítható is, amely két különböző megjelenést kínál. A letekert részt mágneses kapcsokkal tartják zárva, amely telefontartóként is szolgál. A tartályok egymásra rakhatók, és állítható elválasztóval vannak ellátva, hogy segítsék az adagok kiosztását. A rendszer akár négy dobozzal is működik. Itt egy folyadéktartály is található, amelynek csavaros kupakkal rendelkezik a szivárgás megakadályozására, valamint extra habszigeteléssel, hogy folyadékot hűvösen vagy melegen tartsa. Ráadásul az egész könnyen tisztítható. Dobja az edényeket a mosogatógépbe, a tálcát pedig a mosógépbe. A tartályok mikrohullámú sütőben is biztonságosan használhatóak. A FOLDEAT-ben kisebb tartályok is járnak a különböző szószokhoz és apróságokhoz.

Foldeat-4

A FOLDEAT kibontása - szó szerint csak másodperceket vesz igénybe. Az ételedet szépen és kényelmesen elrendezheted rajta.

Foldeat

Foldeat-5

Foldeat-3

Via Man of many

 

Megtekintések száma: 14624


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet