A pattanások kiváló ellenszerei a rendszeres nemi életen kívül

2013 Június 01

Mi lehet még kiváló ellenszer a pattanásokra a rendszeres szexen kívül, amely a néphit szerint a legjobb fegyvernek bizonyult? A korábbi cikkemben ajánlott módszer nem mindenki számára bizonyult ütősnek:  A legtöbben például még a megfelelő szexpartnert sem találták meg, nem hogy próbát tegyenek! Körüljártam hát a témát az egyéb megoldást keresők kedvéért is: 

Egyik legjobb módszer lehet a kialakulóban lévő dúcos pattanások visszaszorításához, ha napi több alkalommal 5 percre jégkockát helyeztek rá

A megelőzéshez, de a szervezetben pattanásokat okozó  gyulladás felszámolásához is kitűnő lehet méregtelenítő hatású teakeverék, vagy aloét tartalmazó gélek rendszeres fogyasztása

{loadposition szoveg}

Hatásos lehet napi két alkalommal való arctisztítás, s heti egy arcradír, vagy pakolás. Mindhárom lépéshez szükséges kitűnő összetétellell rendelkeznek férfiak számára is például az Avon, a Garnier és a Forever Living Products  által forgalmazott termékek. A legutóbbiak közül a propoliszt  és az aloe  leveléből nyert zselét nagy százalékban tartalmazó ellenszerek állnak kiemeltként magasfokú vírusölő, baktériumölő és gyulladáscsökkentő hatásuk miatt. De nagyon jó, kevésbé költséges tisztítóként alkalmazható a citrom és ecet elegye. Pakolásként pedig egy szerecsendió - méz, avagy egy élesztő - joghurt összeállítás! Legújabb kutatások szerint a gyógynövények között rendkívül hatékonyak a kakukkfűből nyert kivonatok is!

A legjobbként említett fegyverek között szerepel a kamillás gőzölést követő antibakteriális tapasz  használata is.

Kitűnő eredményeket hozhat a megfelelő alkalmankénti mélyhámlasztásos kezelés és antibiotikumos kúra.

Ha pedig semmi nem segít és eléggé vállalkozó kedvűek vagytok, kipróbálhatjátok az óvszersikosító hatását,  amely a kambodzsai nők állítása szerint kiváló eszköz a pattanástalanításban!

S ha még ez sem elég, még mindig ott marad lehetőségként a néphit által protezsált szex! Valamikor csak lesz alkalmatok kipróbálni nektek is!

 

Megtekintések száma: 6730


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet