Ahol a nők gyantáztatnak

2013 Április 02

Ott teszik ezt általában a férfiak is. De hol is van az az ott?
Természetesen a kozmetikában, ahová ma már egyre több férfi is ellátogat. A mondás érvényessége, miszerint "elég, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél", ma már leáldozóban van. Nyilván, hiszen a férfiak is hiúk, tetszeni akarnak. Igaz, egyelőre kevesebben vallják be ezt, mint ahányan valóban tesznek is a szebb külsőért. De lássuk csak, miért is nyitnak be a legtöbben egy kozmetikai szalonba.

A gyantáztatás elég elterjedt, főleg a szokásosnál is erősebb szőrzetűek körében. Hiszen addig még rendben is van, hogy ha a férfi szőrös lábbal jár, nem fogják kinézni a strandon. De a bundás hát meg a hónaljkutya inkább kerülendő! A mellkasszőrzetről megoszlanak a vélemények: ha a barátnőd, feleséged szereti, maradhat. Ha viszont úgy látod, inkább viszolyog tőle, inkább az vesszen, mint a kapcsolatotok. Az intim terület szőrtelen vagy szőrösebb mivolta pedig egyéni kérdés, de a leginkább fájdalommentes gyantázásért szintén szerencsésebb a szakemberre bízni magadat.

{loadposition szoveg}

Az arcbőr ápolása szintén a népszerűbb kezelések közé tartozik. Ez az a terület, ami mindig fedett, még a leghidegebb télen is, és stressz, a dohányzás meg a füstös levegő nyomot hagy a férfi bőrén is, a pattanásokról már nem is beszélve. Otthon csak próbálkozol eltüntetni őket, de lehet, hogy többet ártasz, mint használsz egy-egy kencével. Ha nagyon taszít a "zacskó a fejre" megoldás, akkor érdemes felkeresni egy kozmetikust neked is! Gőzölés, méregtelenítés, hidratálás, esetleg egy arcmasszázs, és a kényeztetés után valóban fiatalabbnak fogsz látszani.
Ezeken felül persze a szemöldökritkítás, a fogyasztó kezelések, a pedikűr vagy a manikűr sem ördögtől való dolog ám! Havi egy-egy alkalom, és több női tekintetet vonz majd a "habtested", mint eddig bármikor.

A félénkebbeket csak biztatni tudom: ma már nem nevetnek a nők a kozmetikushoz járó pasikon. Sőt! A legtöbbjük elismeréssel nyilatkozik a magukkal ily módon is törődő férfiakról. Meg aztán az sem elhanyagolható, hogy itt finom női kezek kényeztetnek. Ugye?

 

Megtekintések száma: 6718


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet