"Hiba balzsam krém"

2013 Július 02

Az egyedüllálóként emlegetett sminkkülönlegesség, amelyet férfiak is használhatnak, egyre népszerűbb a kozmetikumok világában. 

A csak BB elnevezésre lerövidített krém az angol Blemish Balm szóból származik, aminek magyar megfelelője a " hiba balzsam krém". Bőrgyógyászok fejlesztették ki Németországban, majd elterjedt Dél- Koreában és immár hatalmas népszerűségre tett szert a világ szinte minden táján, többek között hazánkba is belopózott. De miért is lett ennyire felkapott ez a krém? Egyrészt azért, mert egyszerre tökéletes alapozó és hidratáló. Elősegíti a bőrproblémák, hegek, illetve a ráncok enyhítését. Másik előnye pedig az, hogy alapozó jellege ellenére férfiak is használhatják, mivel néhány perccel a felvitele után egybeolvad a bőrszínnel, így észre sem lehet venni.

{loadposition szoveg}

Szinte minden bőrtípusra és bőrproblémára fejlesztettek ki különböző BB krémeket, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, még a legérzékenyebb bőrűek is! S ha a teljes arcápolást nem is helyettesítik, az arctisztítók és egyéb bőrápolók hatását a bennük rejlő vitaminonaknak és hatóanyagoknak köszönhetően jelentősen felerősítik. Legalább olyan hatékonyak lehetnek egy borotválkozás alatti baleset, vagy csúnya pattanás nyomaként keletkezett heg elhalványításában, mint ahogyan a plasztikai műtétek utáni gyógyulásban! A sebtapasznál biztos, hogy tutibb módszer!

 

Megtekintések száma: 7198


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet