Itt a legújabb őrület: szalonnás borotvakrém!

2012 November 30

Alig, hogy Angliában az egyetemisták körében elterjedt az „öntsük le magunkat tejjel" mozgalom, máris itt a válasz a tengeren túlról.
Egy amerikai élelmiszergyártó cég piacra dobta a legújabb férfiaknak szóló őrültségét, a sültszalonna-illatú borotvakrémet. Az ötletgazda szerint, a szalonna a bajnokok illata. Semmi sem erőteljesebb illatú a sült szalonnánál, és mivel a reggeli a nap legfontosabb étkezése, a szalonna pedig a legjobb része, ezért úgy gondolták, miért ne árasszanak a férfiak magukból ilyen illatot?!

{loadposition szoveg}

Ennek alapján hazánkban biztosan keletje lenne a kolbászos, sonkás, paprikás illatú borotvahaboknak is. Kérdés, hogy a női nemnek ez mennyire nyerné el a tetszését. Valószínűleg,  nem ez a legmegfelelőbb szer a szerelmi találkák illatos megalapozásának – legalábbis egyelőre.

Mondjuk az is kérdéses, hogy a mai világba ki ad 3 ezer forintot (15 dollárt) egy borotvahabért Magyarországon. Bár, ha abból indulunk ki, hogy mennyire népszerű volt például a magyaros ízeket felsorakoztató fagylalt, akkor az sem lenne meglepő, ha ezt az újdonságot is tucat szám vennék...

 

 

Megtekintések száma: 6030


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet