Legjobb ellenszer a pattanásokra a ...

2013 Március 16

Nagyon bosszantanak férfiakat és nőket egyaránt főleg az arcon éktelenkedő pattanások. Elszántan igyekeznek eltüntetni azokat. De mi lehet a legjobb módszer? 

Szinte már hallom is a válaszokat: kozmetikai kezelés, élesztő fogyasztása, B- vitaminok szedése, kenőcsök, tisztító tonikok, arcradírok, pattanástalanító zselék használata. S vannak, akik a fogkrémre vagy a porpúderre szavaznának. A néphit szerint viszont a legfőbb ellenszer a rendszeres nemi élet, avagy a szex!

{loadposition szoveg}

Egyrészt mert a szex hiánya rossz lelkiállapotot, stresszes napokat okoz, aminek szerepe lehet a pattanások megjelenésében. Másrészt túlteng a szervezetben a tesztoszteron és az ösztrogén, így alaposan meggyarapodhatnak az aknek. Viszont a szexuális örömök felszabadítják az utóbbiakat, hatékony  ellenszert képezve.

A szakemberek véleménye megoszlik, bár látni vélhetünk a tény tévesnek való megítélése mögött némi reklámfogást is: a szex ingyen van, s ha annyira jó a pattanásokra, ki veszi meg a többi ellenszert? Mindenesetre tegyetek pár próbát, így meglátjátok, valóban a szex - e a legjobb gyógyír! Mindenképp jól jártok, szerintem!

 

Megtekintések száma: 6902


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet