Szőrmentén

2012 Decemberr 02

Lehet kigyúrt, lehet vézna. Lehet szőrös, lehet „gyantabubus". Lehet vékonyka, lehet mackós.
Évszázadokkal, sőt talán már ezredekkel ezelőtt is a teltebb alak a jólétet hivatott jelezni, mind férfi mind női oldalon. Minél nagyobb darab és minél szőrösebb volt a férfiállat, annál kívánatosabbnak és szexibbnek tartották őket.

{loadposition szoveg}

A XXI. századra ezek lassan átalakultak kisfiús, csupasz testű, vézna kis hercegeké, akik pl. a divatbemutatón előszeretettel viselik akár a rájuk tervezett szoknyákat is. Tényleg ez kell a nőknek? Ugyan genetikailag kódolva van az anyai ösztön, így a suhancos külső ébreszthet vágyat a hölgyek körében, de vajon tényleg jól van ez így? Ha a férfi kozmetikában és fodrásznál töltött ideje és költött pénze vetekszik a hölgyekével? Fontos az ápolt külső, de pl. a rendszeres gyantázást túlzónak érzem.
Ha az urak által „elfogyasztott" gyantapatronokat mind összegyűjtenénk, akkor kis túlzással 10 Eiffel- tornyot is építhetnénk belőlük.
Uraim! A mellkasszőr különböztet meg titeket (sok más mellett persze) a nőktől. Az hogy egyesek a lábaikat is képesek babapopsi simaságúra szedetni, külön felháborít, hisz ez a nők kiváltsága. Beszéljünk őszintén. Ha a hátadon több szőr van, mint az arcodon 1 heti nem borotválkozás után, az viszont ciki. Attól már a férfias külsőből átfordultunk az állatiasba.
Az intim tájék burjánzását is javasolt csillapítani, már csak higiénia szempontjából is. De ne essetek túlzásba, a férfi legyen férfi. Ne csak a mellméreted és a gatyád tartalma alapján tudja megállapítani egy nő a nemedet.
Tudom, hogy vannak nőtársaim, akik nem osztják a véleményemet, és ez nem probléma, hisz mindenki más értékek alapján választ magának párt. Viszont állítani merem, hogy az átlag nő az átlag férfihoz vonzódik, és a többségünk igenis az átlaghoz tartozik. Az átlag férfi mellkasa pedig legalább nyomokban szőrt tartalmaz...

 

Megtekintések száma: 6224


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet