Kőszívű – A Baradlay-legenda szeptemberben, az Erkel Színházban!

2022 Szeptember 05

Szente Vajk író-rendező és Szabó László producer legújabb közös produkciója, igazi sztárszereposztással!

AMusicalNeked legújabb produkciója, a Kőszívű – A Baradlay-legenda Margitszigeti Színházbeli ősbemutatóját 6000 néző tekintette meg, mindkét előadáson álló tapsos sikert aratva köztük!

A Jókai Mór örökérvényű regénye, a Kőszívű ember fiai nyomán készült színdarab a három Baradlay fivér, Ödön, Richárd és Jenő történetét meséli el, melyben a hazaszeretet, a bajtársiasság, a családi és baráti kapcsolatok és a mindent elsöprő igaz szerelem mutatkozik meg.

A színdarabban Erzsébet királynét Miklósa Erika alakítja, a Baradlay család tagjait pedig Polyák Lilla, Ember Márk, Fehér Tibor és Veréb Tamás. Mellettük Barabás-Kiss Zoltán, Berettyán Sándor, Feke Pál, Gubik Petra, Katona Kinga, Kovács Gyopár, Nagy Sándor, Náray Erika, Serbán Attila és Szerednyey Béla keltik életre a regény főbb szereplőit.

A Kőszívű – A Baradlay-legenda előadásai ősztől Budapesten, az Erkel Színházban lesznek láthatóak. Most a SZEPTEMBER5 kód használatával, 5% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet minden szeptemberi előadásra!

Az előadások dátumai:
szeptember 16., péntek,19.00;
szeptember 17., szombat, 11.00;
szeptember 18., vasárnap, 14.30 és 19.00

Jegyvásárlás: www.koszivumusical.hu

Facebook: Kőszívű – A Baradlay-legenda
Instagram: @koszivumusical

 

Megtekintések száma: 47347


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet