Dínós hotel rengeteg meglepetéssel!

2021 Május 19

A szálloda hatalmas területen fekszik, számos kültéri program lehetőséggel, mint például a kalandpark külön kicsiknek és nagyoknak, játszótér stb. De én most mégis inkább a szálloda belső értékeiről mesélnék!Érkezésünkkor egy hatalmas dínó (Páfrány) fogadott minket, aki a hotel saját kabala állatkája, és miután Erik feloldódott már nagyon tetszett neki a hatalmas állat. Kapott egy kis plüss változatot a dínóból,amit azóta is hurcol magával mindenhová. Védettségi igazolvány bemutatása után a hotelt, a wellnesst és az éttermet is szabadon, maszk nélkül használhattuk, ami fantasztikus érzés kb. egy év után! A szállodába tulajdonképpen csak a gyereket/gyerekeket kell vinni. Ha őt/ őket “nem felejti otthon az ember” akkor a pihenés garantált,ugyanis a hotel mindennel felszerelt! – meséli nevetve Eszter

Nem csak a gyerekekre gondoltak hanem a kisbabákra is,és csak ámultunk-bámultunk mennyi minden volt elérhető a 3 hónapos Zita számára is. Az emeleteken baba-mama szoba 0-24 órában nyitva így az éjszaka közepén is lehetőség van az orrszívó-porszívo, vagy légzésfigyelő,sterilizáló,cumisüveg melegítő elhozatalára. A szobánkban bekészített pelenkázó, pelus szemetes, baba kád, bili,wc szűkítő és fellépő várt minket a két gyerekágy mellett. Napközben a gyerekeket all inclusive ellátás várja gyümölccsel, üdítővel, joghurttal, kekszekkel, ropival.

A piciknek pedig szintén egész nap elérhető a korosztályoknak megfelelő babaétel. Én “tapasztalt” két gyerekes anyukakénk is mindig otthon felejtek valamit,a hotelben nem tudtam olyan dolgot mondani ami nekik ne lett volna. Erik legnagyobb meglepetésemre (idegenekkel visszahúzódóan viselkedik) részt vett néhány animátorok által szervezett programon,amiket nagyon élvezett és így nekünk is volt 1-2 nyugodt percünk. Öröm volt nézni,ahogy kókuszgolyót vagy tenyér lenyomatot készít!

Itt is érdemes megemlíteni,hogy a kisebb és nagyobb gyerekeknek különböző programokkal készült a szálloda. A játszóházból alig tudtunk kicsábítani Eriket, hogy menjünk és nézzük meg a medencéket, majd miután már pancsolt természetesen onnan sem akart felmenni a szobába. Kivétélesen nem felejtettem el fürdős játékokat vinni,de ide pont nem is kellett volna,hiszen a medencéknél a labdáktól kezdve az úszódeszkán és a kis öntözőkannákon át minden volt!

A gyerekmedencék tökéletes hőfokúak, Zitát is nyugodtan bele tudtam tenni egy kis időre, és meg a baba-úszást is ki tudtuk próbálni! A felnőtteket gyönyörű szauna világ és spa részleg várja,amit ki lehet próbálni amíg a gyerekek az animációs programokon vesznek részt. Fantasztikusan éreztük magunkat az Oxigén Hotelben , a szálloda felszereltsége, vendégszeretete, és programkínálata elvarázsolt bennünket,biztos, hogy visszatérünk még!

dínó

 

Megtekintések száma: 67342


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet