Jön a hetedik Superfight Series!

2021 Május 30

Újra felforrósodik a hangulat a budapesti Madárfészek Ökölvívó Akadémián, ahol június 12-én, szombaton rendezik meg a Superfight Series Hungary 7. küzdősport gálát! A szervezők – a Perfect Fight Klub és a Prémium Rendezvényszervező Zrt. – tíz mérkőzést hoznak tető alá, ebből kettő utánpótlás, utána nyolc profi mérkőzés következik – hat K1 és két muay thai szabályrendszerekben. Ezúttal Szerbiából és Csehországból érkeznek sportolók, így nemzetközi lesz a verseny.

„Kiss Balázs, a Superfight Series bajnoka 90 kilogrammban fog megmérkőzni a szerb Milos Cvjeticaninnal, aki hazájában a profi bajnoki címet birtokolja. Két nagyon erős és rutinos versenyző összecsapásra lesz kilátás” – hívta fel a figyelmet az est zárómérkőzésére Kispál Balázs, a rendezvény társszervezője, aki nagyon bízik benne, hogy sokan ellátogatnak majd a rangos eseményre. Hozzátette: teltházra számítanak, és az aktuális, hatályos jogszabályokat be fogják tartani.

Várhatóan június elsejétől a Perfect Fight Klub edzőtermeiben és a Prémium Médiánál lehet majd elővételben jegyet vásárolni, a rendezvény napján a helyszínen a kapunyitást követően nyílik még erre alkalom, amennyiben marad még jegy.

A rendezők parázs küzdelmeket ígérnek, nem érdemes kihagyni. Akkor se csüggedjen, ha valamiért lemaradna, a Spíler TV és a FIGHTBOX csatorna a későbbiekben beszámol a rangos viadaltól.

A Superfight Series hetedik gálájának programja

1. Józsa Szilárd vs Melis Bálint 54 kg Muaythai 3×2

2. Józsa Szabolcs vs Ladover Barna 65 kg Muaythai 3×2

3. Horváth Dominik vs Borsodi Máte 69 kg K1 3×3

4. Martonicz István vs Mármarosi Patrik 68 kg K1 3×3

5. Szakolczai Martin vs. Hegedűs Márk 72.5 kg Muaythai 3×3

6. Kun Marcell vs Adler Dávid 75 K1 3×3

7. Szána Patrik vs Denis Hnidek 67 kg Muaythai 3×3

8. Bereczki Dominik vs Admir Alimovic 75 kg K1 3×3

9. Tóth Csaba vs Nikola Todorovic 80kg K1 3×3

10. Kiss Balázs vs Milos Cvjeticanin 90 kg K1 3×3

További részletek: https://www.facebook.com/superfightserieshungary

Fotó: Prémium Média & Sport Management

Forrás: Prémium Média – premiumzrt.com

prémium

 

Megtekintések száma: 8637


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet