A "Rust" tragédia után: Dwayne Johnson be akarja tiltani a valódi lőfegyvereket a forgatásokon

2021 November 05

Dwayne "The Rock" Johnson szeretné kivenni a részét a filmforgatás biztonságosabbá tételéből. A hollywoodi sztár a "Rust" forgatásán történt halálos lövöldözés után többé nem enged igazi fegyvereket a produkcióiba. A 49 éves színész ezt a Variety című amerikai iparági portálnak adott interjúban magyarázta el. A "Rust" forgatása során véletlenül egy lövés dördült el, amikor Alec Baldwin a kezébe adott fegyverrel próbált. A 42 éves operatőrnő, Halyna Hutchins halálosan megsérült.

Alec Baldwin a  forgatás után /kép: google.com/

Johnson elmondta, hogy saját produkciós cégével átállna a bábukra, a többit pedig az utómunkálatokban végezné el: "Nem fogunk aggódni a pénz miatt. Nem fogunk azon aggódni, hogy mennyibe kerül." A "Rust" forgatásán történt balesetről azt is mondta: "Összetört a szívem. Elvesztettünk egy embert. Sajnálatom a családjának és mindenkinek a forgatáson. Én is régóta ismerem Alecet."

Az iparág újragondolása?

Hutchins halála óta egyre többen követelik a valódi lőfegyverek betiltását a hollywoodi forgatásokon. Jelenleg is folyik a vizsgálat, hogy kiderítsék, hogyan kerülhetett éles lőszer a Baldwin által elsütött fegyverbe. A rendezőasszisztens átadta a színésznek, és elmagyarázta, hogy ez egy "üres fegyver", éles lőszer nélkül. A gyártási munkás később elmondta a rendőrségnek, hogy nem ellenőrizte elég alaposan a fegyvert. 

forrás: gmx.net

sztár dwaynejohnson baleset halál fegyver

 

Megtekintések száma: 9670


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet