Aaron Carter a családi boldogságban: A kisherceg Lyric végre otthon van

2021 Decemberr 02

Egy borzasztóan édes család

Most mindannyian otthon vannak! Aaron Carter (33) még időben, az amerikai hálaadás ünnepére hazavihette kisbabáját, Lyric hercegnőt a kórházból. A kisembert sürgősségi császármetszéssel hozták világra.

Aaron Carter összebújik az egész családdal

A zenész most egy édes pillanatképet osztott meg menyasszonyával, Melanie Martinnal és kisbabájukkal való együttlétéről. Az arctetovált férfi és kedvese kézen fogva fekszenek az ágyban. Az új jövevény kényelmesen elhelyezkedett a mama és a papa között. Egy ölelgetős takarót nem szabad kihagyni - elvégre már november van!

Büszke édesapja így ír a cuki pillanatképhez: "Te leszel az első puszija, az első szerelme, az első barátja, te vagy az anyukája, és ő az egész világod.

Aaron Carter: Rosszfiúból szuper apuka?

Az újdonsült apuka elmondta, hogy a szülés egy "új kezdet" volt számára. Számára Baby Prince Lyrics érkezése olyan, mint egy "reset gomb (...), az élet újraértékelése". A "Backstreet Boys" sztárjának, Nick Carternek (41) a testvére már korábban elárulta, hogy ez mit jelent. Meg akar változni a gyermeke miatt, akinek a neve egyébként állítólag Michael Jackson (†2009) előtt tiszteleg.

Mit kell változtatni? Nos, az egykori tinédzserkori szívtipró évekig drogozott, és az erőszakos túlkapásaival is feltűnő volt. A popsztár a "The Doctors" című amerikai talkshow-ban nyíltan beszélt mentális problémáiról: "A hivatalos diagnózis szerint többszörös személyiségzavarban, skizofréniában és akut szorongásban szenvedek". Mániás-depressziósnak is diagnosztizálták. A rosszfiú egyéb botrányai között szerepelnek erotikus bepillantások egy szexplatformon, és az a vád, hogy megkínozta a kutyáját. Az év elején a "24. nap" szerint egy ötperces klippel is sokkolta az embereket, melynek mottója: "Gyomvajat készítek".

A kis Prince születésével remélhetőleg ezentúl csak kereskedelmi vaj kerül a Carter-háztartásban a kenyérre.

forrás: vip.de

 

Megtekintések száma: 15438


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet