Albert herceg elárulta: az ikrek már nem járnak iskolába

2021 Decemberr 02

 Ezért nem jár iskolába Jacques és Gabriella.

November elején úgy tűnt, hogy a Monacói Hercegségben minden a jobbra fordul. Miután hónapokig kénytelen volt elszakadni családjától, Charlène hercegnő (43) hazatért. Nem sokkal később azonban Albert herceg azzal a hírrel sokkolta a világot, hogy felesége egy klinikán kezelteti magát. Most a 63 éves színésznő adott tájékoztatást a jelenlegi helyzetről, és azt is elárulta, hogy Jacques herceg és Gabriella hercegnő (mindketten 6 évesek) édesanyjuk állapota miatt már nem járnak iskolába.


Magántanítás a mini-királyoknak

Az ikrek csak szeptember elején kezdték meg az iskolát a hercegi palota közelében lévő "Institution François D'assise-Nicolas Barré" katolikus magániskolában. A mini-királyok számára fontos lépésnél azonban csak Albert papa lehetett jelen. Charlène hercegnő akkor még Dél-Afrikában tartózkodott, ahol március óta rekedt egy súlyos torok- és orrgyulladás miatt.

De most már vége az iskolai kalandnak Jacques és Gabriella számára. A francia Paris Match magazinnak adott interjújában a herceg most kifejtette, hogy feleségével úgy döntöttek, egyelőre kiveszik a gyerekeket az iskolából. "Hiányzik nekik az anyjuk. Sok szeretettel támogatják édesanyjukat. Ebben a helyzetben egyszerűbb Jacques-ot és Gabriellát a palotában tanítani."

"Hiányzik nekünk, és a házasságunk nincs veszélyben".

Az órák alatt azonban nem maradnak teljesen egyedül. A mindennapi élet a lehető legnormálisabb, mondta, mert "négy osztálytársuk, két fiú és két lány csatlakozott hozzájuk [a palotában], és ugyanazok a tanárok tanítják őket". Albert herceg azt is hangsúlyozta, hogy Gabriella és Jacques számára nem lesz nagy változás. Az ok: a világjárvány miatt "már tavaly is tanították" őket a palotában.

Ez azonban nem jelent állandó megoldást. "Amint meg tudjuk állapítani, hogy a helyzet javul, ismét normálisan tanítjuk őket" - mondja Albert. Közben Gabriella és Jacques "kellemes környezetet" élvezhettek.

A monacói államfő nem árulta el, hogy Charlène mikor hagyhatja el ismét a klinikát. Azonban még egyszer világossá tette, hogy szó sincs válságról a hercegi pár számára. A pár hosszú különélése csak Charlène "aggasztó egészségi állapota" miatt történt. "Hiányzik nekünk, és a házasságunk nincs veszélyben" - mondta Albert.


 

Megtekintések száma: 16200


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet