​Britney Spears: Hamarosan a "világ legnagyobb esküvőjét" ünnepli Sam Ashgarival?

2021 November 22

Új boldogság Britney Spearsnek

Britney Spears (39) több mint 13 hosszú éven át apja gyámsága alatt állt (korábbi pszichiátriai állapota miatt). Most végre szabad az énekesnő. Ez azt is jelenti, hogy feleségül mehet vőlegényéhez, Sam Asgharihoz (27). Az énekesnővel remekül megvannak - mondta az Entertainment Tonightnak.

Sam Ashgari és Britney Spears úgy érzi, mintha a "mennyországban" lennének.

Még soha nem voltak ilyen boldogok. "Csak élvezzük" - mondta a 27 éves férfi menyasszonya újdonsült helyzetükre utalva. Asghari pedig kitért az "előbb-utóbb" közelgő esküvőre is. "A világ legnagyobb esküvőjét akarom" - jelentette ki. Ugyanakkor azonban egyértelművé tette, hogy a részletekről Spears fog dönteni, hiszen végül is "most ő viseli a nadrágot".

Asghari izgatottan várja a közös jövőt, mert innentől kezdve minden csak "fantasztikus" lehet. Olyan, mint a "mennyország". 2016-ban találkoztak egy klip forgatása közben, és tavaly szeptemberben eljegyezték egymást.

Britney Spears gyereket akar Sam Ashgarival

Úgy tűnik, Spears még nem fejezte be a családtervezést sem. Bár már van két fia, Sean (16) és Jayden (15) Kevin Federline-nal (43) kötött előző házasságából, szeretne még egy gyermeket. "Azon gondolkodom, hogy újabb babát vállalok" - írta nemrég az Instagramon a 39 éves lány.

Spears 2008-ban vált cselekvőképtelenné, és édesapját, Jamie-t (69) nevezték ki gyámnak. November 12-én egy Los Angeles-i bíróság megszüntette a gyámságot, amely alatt az énekesnő több mint 13 éve állt.

forrás: vip.de

 

Megtekintések száma: 7709


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet