Channing Tatum limonádét árul a lányával

2021 November 27

Channing Tatum bemutatja értékesítési képességeit. Lányával, Everlyvel együtt limonádéstandot nyitott.

Channing Tatum (41) színész bizonyította vállalkozói tehetségét. A "Magic Mike" sztárja aktívan támogatta lányát, Everlyt (8) abban, hogy házi készítésű limonádét áruljon az út szélén Los Angelesben. Az apa-lánya páros lufikkal és egy saját készítésű táblával próbálta magához vonzani a vásárlókat - derül ki a TMZ amerikai celebportál által megszerzett videofelvételekből.

Apa-lánya duó vonzotta a hírességeket

"Evis Lemies" olvasható a lila táblán sárga betűkkel, amelyet a hollywoodi sztár forgatott. Tatum és lánya táncolva és integetve mindent beleadott - sikerrel! Ahogy a paparazzi képek is mutatják, a "New Girl" sztárja, Zooey Deschanel (41) és barátja, Jonathan Scott (43) megálltak egy pohár limonádéra.

Lánya, Everly Tatum és Jenna Dewan (40) házasságából származik. Ők ketten 2006-ban találkoztak és szerettek egymásba a "Step Up" forgatásán. A pár 2009-ben házasodott össze, majd 2018-ban elváltak. 2018 októberében nyilvánosságra került a kapcsolata Jessie J (33) énekesnővel, amely 2020-ig tartott. Dewan új szerelemre lelt Steve Kazee (46) színészben, kisfiuk 2020-ban született.

forrás: gala.de

 

Megtekintések száma: 6597


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet