Csordás Tibi megtöri a csendet

Wednesday, November 8, 2017

„A Fiesta zenekar szétválása óta sok minden történt velem, szólistaként is pozitív irányba mozdult el a karrierem. Rengeteg felkérést kapok különböző események, rendezvények vonatkozásban, olyan zenészekkel és zenekarokkal dolgozhatok együtt, akikkel azelőtt nem volt lehetőségem. A számos felkérés, a közönség és a kollégák jelzése mind azt igazolja vissza a számomra, hogy jó úton járok és önállóan is megtaláltam a helyemet a zenei piacon.

Az, hogy az új dalaim mellett a korábbi dalokat még ma is sikeresen adhatom elő, nagyban köszönhető annak, hogy a produkció sem művészi karakter-, sem színvonalváltozással nem járt.”

Sajnos az elmúlt néhány évben több olyan negatívum is érte a zenészt, amivel nem szívesen foglalkozott, hiszen a mai napig tiszteletben tartja azt, hogy mit is köszönhetett a Fiesta zenekarnak és közösen szerzett daloknak.

„Elszomorít, hogy lassan 7 év eltelte után is azzal kell szembesülnöm, hogy volt zenésztársam Knapik Tamás még mindig az én nevemmel és fotóimmal fémjelezve tudja eladni az újabbnál újabb Fiesta produkciót. Kezd betelni nálam a pohár, hogy még mindig az én negatív színbe hozásom, a névhasználathoz való jogom és az egyéb ezekhez hasonló lejárató kampány kell, hogy védjegye legyen annak, hogy a már sokadik énekessel napvilágot látott, ismét Fiesta névre keresztelt zenekarai működőképesek legyenek.

Tisztában vagyok azzal, hogy mit köszönhetek a Fiesta zenekarnak és Tamásnak, de bárki bármit is mondjon, az a zenekar kettőnktől vált sikeressé, kettőnktől lett az, ami, a kettőnk közös produktumából vált egy sikertörténetté.

Sajnos mára azt tapasztalom, hogy a dalokon kívül semmi sem maradt a Fiesta névből, elveszítette a régi fényét.”

És mit hoz a jövő?

„Jelenleg első szólólemezemen dolgozom, ami heteken belül kézzelfoghatóvá válik. Stílusát tekintve illeszkedik a már jól megszokott hangulathoz. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem énekelem a már jól ismert dallamokat. Sőt, ezek továbbra is elengedhetetlen részét képezik majd a műsoromnak, de a Fiesta egykori patináját egy új köntösben fogom tovább vinni a közönség felé.”

Médiaválogatott Csordás Tibi F-Pont Média Fiesta Latin

 

Megtekintések száma: 488281


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet