Erzsébet királynő - A karácsonyi ünnepségét megtartják Sandringhamben

2021 Decemberr 03

A meggyengült állapot ellenére Sandringhamben fog ünnepelni

Erzsébet királynő egészségi állapotával kapcsolatos aggodalmak után a 95 éves királynő csak nemrég fogadta újra a hivatalos látogatókat a windsori kastélyban. A hagyományos karácsonyi ünnepségre a családjával vidéki birtokán, Sandringhamben most is sor kerül.

Erzsébet királynő ragaszkodik a királyi hagyományokhoz

Ahogy arról a Mirror beszámolt, a királynő állítólag azt mondta a családjának, hogy elég fitt ahhoz, hogy a család ünnepeinek házigazdája legyen. Állítólag biztosította őket, hogy "sokkal jobban van", és hogy "alig várja", hogy együtt ünnepelhessenek. A királynő állítólag "eltökélt" abban is, hogy a családdal együtt részt vegyen a hagyományos karácsonyi szertartáson Sandringhamben.

Első karácsony Fülöp herceg nélkül

A királynő számára ez lesz az első karácsony szeretett férje, Fülöp herceg (1921-2021) nélkül. Áprilisban halt meg 99 éves korában. 73 évig voltak házasok. A Mirror szerint már december 17-én Sandringhambe utazik. Meg nem nevezett források szerint egy körülbelül 50 perces helikopteres repülést fontolgatnak. Ugyanakkor a hagyományos vonatút sem kizárt.

Ki fog együtt ünnepelni a királynővel Sandringhamben?

A brit bulvárlap szerint Károly herceget (73) és feleségét, Camilla hercegnőt (74) Sandringhambe várják, akárcsak Vilmos herceget (39), feleségét, Kate hercegnőt (39) és három gyermeküket, György herceget (8), Charlotte hercegnőt (6) és Lajos herceget (3). Állítólag a királynő legkisebb fia, Edward herceg (57) is elfogadta az ajánlatot, feleségével, Sophie-val (56) és gyermekeikkel, Louise-szal (18) és James-szel (13) együtt.

Anne hercegnő (71) és gyermekei, Peter Phillips (44) és Zara Tindall (40) szintén Sandringhambe érkeznek. András herceg (61) lányai, Beatrice (33) és Eugenie (31) hercegnők állítólag családjukkal együtt kaptak meghívást. A két testvér 2021-ben adott életet első gyermeküknek. Királyi bennfentesek szerint állítólag a kegyvesztett Andrew is kapott meghívást.

Királyi karácsony Harry és Meghan nélkül

Nagyon valószínűtlen, hogy Harry herceg (37) az Egyesült Államokból feleségével, Meghan hercegnével (40) és két gyermekükkel, Archie-val (2) és Lilibettel (5 hónapos) utazik.

Erzsébet királynő a tavalyi karácsonyt a koronavírus-járvány miatt egyedül töltötte Fülöp herceggel a windsori kastélyban. Ha a királynő állítólagos tervei megvalósulnak, akkor a sandringhami ünnepség hosszú idő óta az első összejövetel lesz a királyi nagycsalád számára.

Forrás: vip.de

 

Megtekintések száma: 9645


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet