​Így készült Scott Eastwood legfrissebb filmszerepére

2018 Március 22

Eastwood egy haditengerészeti tisztet alakít, a szerephez megfelelő testalkatot pedig kemény munkával érte el. Nem esett nagyon nehezére ugyan formába kerülni, hiszen mindig is fontos volt számára, hogy a lehető legjobb kondiban tartsa magát. Viszont a kitartására is nagy szüksége volt. ,,Mikor napi 12-14 órát lehúzol, majd másnap 5-kor kelsz, és elindulsz az edzőterembe, akkor lesz kemény a dolog. Ilyenkor kell a türelem.”– nyilatkozta.

Nem az volt a célja, hogy egy adott szerepre felkészüljön, hanem hogy folyamatosan remek kondiban legyen és aktív maradjon. A kar- és lábgyakorlatokat egyszerre végezte, hiszen ez növeli a tesztoszteront: ezt egy 2011-es tanulmány is igazolta. A kutatásból kiderült, a közvetlenül karedzés előtt végzett lábgyakorlatok növelik a tesztoszteron és a növekedési hormon szintjét.

Scott Eastwood (@scotteastwood) által megosztott bejegyzés,

Másik taktikája volt, hogy lelkesen törekedett az új edzésmódok megtalálására. ,,Kipróbáltam a jiu-jitsot, a jógát, a muay thait. A lényeg, hogy maradj aktív, menj le a terembe, menj úszni az óceánba.”– mondta.

Eastwood az étkezésére is odafigyelt. Sok edzéssel erősítette a törzsét is, viszont a kockahasát a megfelelő étrendnek is köszönheti. Minden alapja a friss zöldség, és a tiszta fehérje. Emellett az időszakos böjtölést is folytatta: nap 7-8 órás intervallumon belül étkezett, a fennmaradó órákban pedig nem.

Egy ilyen kemény étrend, heti 7 napi edzés, és forgatás együtt eléggé kemény menet lehetett. De Eastwood kitartóan végigcsinálta. Bár – ahogy nyilatkozta – neki is vannak gyenge pontjai: ,,A chips és a salsa. Már ha rá gondolok, megremeg a térdem.”

via: Men’ Journal

kép: Wrangler Network

edzés film sztárok hírességek színész

 

Megtekintések száma: 308613


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet