​Kardashian lányai, North és Penelope táncolnak a TikTok-on

2021 November 29

Kourtney Kardashian új videóval nyűgözi le a rajongókat

Kourtney Kardashian (42) szerda este posztolt egy videót a TikTok-ra - és rögtön vírusszerűen terjed! Nem csoda: a videóban nem más, mint Kourtney lánya, Penelope Disick (9) táncol együtt Kim Kardashian (41) lányával, North Westtel (8). A két unokatestvér egy TikTok-trend része, és a "Meet Me At Our Spot" című dalra adják elő. A rajongók el vannak ragadtatva!

North és Penelope táncol a Tiktokon / © TikTok/kourtneykardashian

Néhány rajongó majdnem fel sem ismerte őket

Néhány óra alatt több mint 23 millió rajongó látta a videót, és szorgalmasan kommentelik: "Kell egy 'Keeping Up With The Kardashian Kids' show" - kommentálja az egyik felhasználó, míg mások megjegyzik: "Ezek ketten sokkal menőbbek, mint mi mindannyian együttvéve".

És van még egy dolog, amit a nézők észrevettek: Milyen magasak lettek mindketten! "Mikor nőttek meg mindketten ennyire? Nekem North még mindig öt éves" - tűnődik egy rajongó. A két legjobb barát úgy táncol, mintha igazi profik lennének.

Nem csoda: nem ez az első alkalom, hogy Kourtney Kardashian kilencéves lánya videókat posztol a TikTok-ra. Csak néhány napja derült ki, hogy ő maga is rendelkezik fiókkal a platformon. Bezzeg Penelope már régóta foglalatoskodik azzal, hogy videókat töltsön fel. A Kardashian család rajongói is észrevették ezt, és a TikTok törölte a fiókját, mivel TikTok hivatalosan csak 13 év feletti felhasználók számára nyitott.

De Kourtney csatornáján az új videó után egy dolog egyértelmű: a TikTok-sztárok új generációja már a szárnyak alatt várakozik. 

forrás:vip.de

 

Megtekintések száma: 4415


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet