Keira Knightley második terhessége "pokol" volt!

2021 Decemberr 15

Keira Knightley (36) nyíltan beszél terhessége kihívásairól! A brit színésznő és férje, James Righton (38) már két gyermeket köszöntöttek a világra: Lánya, Edie 2015-ben, majd a kis Delilah 2019-ben. A Karib-tenger kalózai színésznőjének azonban minden volt, csak nem könnyű a dupla bababoldogsághoz vezető út: a második terhesség egyenesen "pokol" volt Keira számára!

Keira a Stylist magazinnak felidézte ezt a kihívásokkal teli kilenc hónapot. "A terhesség tényleg maga volt a pokol" - hangsúlyozta a 36 éves lány, és részletesebben is kifejtette: "Hat hónapig állandóan beteg voltam. Aztán volt néhány hét, amikor jól voltam, aztán elkezdtek gondjaim lenni az idegeimmel." A színésznőnek ezért "kínokkal" kellett megküzdenie, és a hormonok miatt nagyon dühös is lett.

De nem csak a terhesség volt az, ami megviselte Keirát - a szülés után a testében bekövetkezett változások is kihívást jelentettek számára: Ebben különösen a keble mérete játszott szerepet, amikor nem pumpálta állandóan a tejet. "Ha nem teszek semmit, felrobban a mellem" - magyarázta a kétgyermekes anyuka a Telegraphnak adott interjújában 2019 végén.

forrás: promiflash.de

 

Megtekintések száma: 13969


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet