Klipsztorik Kefirtől – Búcsúzz el

2021 Január 13

Ez alkalommal Kefirrel a Búcsúzz el című dal klipforgatását idéztük fel.

-A Búcsúzz el klipjét a Kecskemét-matkópusztai repülőtéren forgattuk. Ez az első klip, amiben nem valamilyen divatos öltözékben szerepelünk, hanem elegánsan, öltönyben. Sőt, itt volt először hosszabb a hajam.

– A kisfilmben megkötözve ülünk egy hangárban, és kommandósok érkeznek, hogy kiszabadítsanak bennünket az emberrablók fogságából. A felmentő sereg csupa lányból áll, akik kezdetben nem akarnak kiszabadítani, inkább csak incselkednek velünk. Aztán amikor kiszabadulunk, elrepülünk velük.

– A dalról mindenki azt gondolja, hogy szerelmes dal. Valójában a ballagás időszakában íródott, és magáról a ballagásról szól. A dal szövegét Szami és Kovács Axel, a Kerozin frontembere írta, a zenéjét pedig én szereztem.

– A klip premierje igen különleges volt. A Music Television amerikai zenei csatornahálózat indított egy olyan műsort, amelyben európai országok egy-egy slágerét mutatták be. Itt játszották le a klipet, és néhány szóban bemutattak bennünket is. Ez igen meglepő és egyben megtisztelő volt számunkra.

Szerző: Udvardi Csilla

vtech

 

Megtekintések száma: 9343


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet