Klipsztorik Kefirtől – Forgatás a paradicsomban

2020 Decemberr 20

Vadonatúj sorozatot indítunk a V-Tech együttessel. A következő hetekben Kefir meséli el a zenekarhoz, dalaihoz és klipjeihez kötődő legszebb, legemlékezetesebb élményeit. Személyes történések, kedves sztorik... A sort a V-Tech legnépszerűbb videójával kezdjük.

Felejthetetlen élmény marad Kefir számára az a különös kaland, amely A legszebb vallomás című dalának klipforgatásához fűződik. Az énekes ígymesélt erről:

-A legszebb vallomás a legnagyobb költségvetésű klip, amit valaha készítettem. Nagyon szép környezetben Thaiföldön készültek a felvételek. A klip kedvéért még szakállat is növesztettem, ami eleinte furcsa volt, mert nem vagyok hozzászokva.

- A szigeten, ahová, mint hajótörött kerültem, a történet szerint, jó barátságot kötöttem egy majommal, aki a nyakamba kapaszkodva tartott velem. Életem egyik nagy élménye volt ez a jelenet, míg élek, nem fogom elfelejteni. Ahogy persze a kígyót meg a skorpiót sem... Kicsit tartok ezektől az állatoktól, úgyhogy nem volt egyszerű megbarátkozni a helyzettel, hogy még meg is kellett fognom őket. A skorpió kis híján megmart, de szerencsére egy szakember az utolsó pillanatban lekapta rólam.

- Mivel a hajótöröttek egy idő után felismerhetetlenné válnak, így engem is elmaszkíroztak. Ragasztottak rám álszakállat, bajuszt, és úgy festettek ki, hogy meggyötörtnek tűnjön az arcom. Néha még a kedvesem sem ismert rám.

Szerző: Udvardi Csilla

slager kefir vtech

 

Megtekintések száma: 10277


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet