Klipsztorik Kefirtől - Miért

2020 Decemberr 31

V-tech klipforgatás nem várt izgalmakkal

Kefir a Miért című dal klipjének forgatására nagyon vegyes érzésekkel emlékszik vissza.

A Miért klipje egy kicsit eltért a korábban megszokott klipjeinktől. Ez tulajdonképpen egy szép szerelmes történet. A kisfilmben autóbalesetet szenvedek, és meghalok. Utána, mint szellem szerepelek. A kocsiban egy lány is ül mellettem. A balesetet okozó Szami őt megpróbálja megmenteni, hogy majd a lány beleszeressen. A klip beli kedvesem azonban nem akar nélkülem élni, ezért inkább követ a halálba, és így újra együtt lehetünk.

A forgatás során használt autót a valóságban nem törtük össze. A filmgyárból kölcsönöztünk két egyforma gépkocsit, az egyiket épen, a másikat pedig összetörve, és azokkal forgattunk.

A klip felvételei a New York-i World Trade Center terrortámadásának napján, 2001. szeptember 11-én készültek. Valaki hallgatta a rádiót, és szólt, hogy mi történt. Az unokatestvérem a Kereskedelmi Központban dolgozott, és órákon át nem tudtuk őt elérni. A forgatás 6 órára leállt, mivel én sírógörcsöt kaptam, és képtelen voltam a munkát folytatni. Amikor órák múltán sikerült az unokatestvéremet felhívni, megtudtam, hogy jól van, sikerült az épületből kimenekülnie. Így be tudtuk fejezni a munkát. A történtek miatt kialakult letargikus hangulatom pedig még jól is jött a forgatáshoz, hiszen így jobban bele tudtam élni magam a szerepembe.”

Szerző: Udvardi Csilla

slager kefir vtech

 

Megtekintések száma: 18009


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet