Médiaválogatott Sztártitkok: Haagen Imre

2022 November 04

A Médiaválogatott Sztártitkokban ezúttal Haagen Imre színészt látta vendégül Ricky. Természetesen az ő titkára is fény derült:

– Van egy olyan titkom, ami számomra is az. Volt egy olyan szituáció az életemben, amire nagyon nagy szeretettel, meg szentimentalizmussal gondolok vissza, és soha az életben nem fog kiderülni számomra, hogy ez mi volt, meg kicsoda volt az illető.

Osztálykiránduláson voltunk Miskolctapolcán. Nagy buszokkal jöttek különböző kirándulócsoportok. 1985 vagy ’86 volt. Arra emlékszem, hogy megneszeltük mi fiúk, hogy az egyik faházban zene szól, és ott valami házibuli jellegű történet van. Akkor volt a Házibuli című film hatalmas sláger. Én, mint a filmekben, beléptem a terembe és megláttam egy gyönyörű, hosszú, szőke hajú lányt, és pont úgy néztünk egymásra, mint a filmekben. Elindultunk egymás felé. Életemben először odamentem egy lányhoz, és ahogy azt a filmekben láttuk, elkezdtünk lassúzni, stílszerűen a Házibuli című dalra. Egyszer csak berontott valaki a terembe, és mondta, hogy jó, akkor most mindenki megy amerre megy, mert ennek a bulinak itt most vége van. Mi szomorú szemmel néztünk egymásra a lánnyal. Távolodtunk egymástól, mint a filmekben.

Másnap reggel láttam utoljára, amikor az egyik buszon ült, és sírva nézett engem, én meg lent álltam, és néztem a busz ablakát, és soha nem tudtam meg, hogy ő kicsoda. Egy dolgot tudtam, hogy egy Szentlőrinc nevű településről származik, ami a világ végén volt Budapesthez képest. Esélyem nem volt tinédzserként, nulla forinttal eljutni az ország másik végébe, és egy szőke, hosszú hajú lányt keresni, akinek a keresztnevét sem tudtam. Ez volt életem első szerelmes pillanata, és sosem fog kiderülni, hogy ő ki volt. Viszont van egy nagyon érdekes dolog. Szentlőrincnek a szomszéd települése Szigetvár, ahonnan az én párom származik, és ennek köszönhetően van két gyermekem.

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Megtekintések száma: 45651


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet