Médiaválogatott Sztártitkok: Nieto Mercedes

2023 Június 06

Ezen a héten Nieto Mercedes a Médiaválogatott Sztártitkok adásának vendége. Mercedes nemzetközileg elismert, világhírű orientális táncos, oktató, koreográfus. Európa egyik legkeresettebb hastáncművésze, a világ több, mint 40 országában oktatott és lépett fel az elmúlt években.

Mercedes a műsor során elmesélte, hogy félénk kislányból hogyan vált nemzetközileg sikeres hastáncművésszé. Több titkát is megosztotta Rickyvel.

– Nem annyira titokzatos, inkább furcsa az, ami a titok kapcsán eszembe jutott. A sok utazással kapcsolatos.A repüléstől való félelem az, ami nagyon szorongató, nagyon problematikus. Volt olyan év, amikor harminc munkautat bonyolítottam le, és legtöbbet repülővel. Csodálom, és szerintem, egy fantasztikus dolog a repülésezt elismerem, de borzasztóan félek tőle. Amikor jön egy külföldi felkérés egy távoli, egzotikus vidékre, ahova amúgy nagyon vágyom, akkor eszembe jut, hogy mennyit kell hozzá repülni, és aztán hónapokig tudok szorongani emiatt. Amikor tudom, akkor megoldom autóval a rövidebb utat, de nagyon nehéz, mert főleg Ázsiába utazom sokat. Ez egy olyan probléma, ami miatt, ha megérkezem valahova, olyan adrenalin töltet szabadul fel bennem, hogy utána a színpadon meg az óráimon már kevésbé izgulok. Maga az odaút az, amitől félek. Milyen furcsa, hogy egy olyan munkát csinálok, ami nagyon fárasztó, igénybevevő, de nyilván csodálatos lehetőségekkel teli munka, de pont azzal kell szembesülnöm folyamatosan, amitől a legjobban félek. Van egy kabalaállatom, amit az öcsémtől kaptam, rózsaszín kis plüss teknős. A kezemben van, amikor repülök. Meg szokták tőlem kérdezni, hogy “nem olyan gyakran repül?” Én meg válaszolom, hogy “nem, én csak néhányszor repültem életemben.” Volt, hogy azt mondtam, hogy először, aztán egyszer lebuktam. A KLM-en repültem, és jött az utaskísérő,és kérdezte, hogy “akkor aranykártyás?

Mercedes még egy titkot elárult magáról. Ha szeretnéd megtudni, mi az, tarts velünk ezúttal is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Megtekintések száma: 19744


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet