Médiaválogatott Sztártitkok: Pintácsi Viki

2023 Április 14

A Médiaválogatott Sztártitkokban ezúttal Pintácsi Vikivel találkozhattok. Vikit sokan testvére, Szandi által ismerik, pedig igazán színes egyéniség. Énekel, műsort vezet, fotózik, divattervezőként is sikereket ért. Felsőfokú reklám- és marketingmenedzser végzettsége van. Emellett pedig nagyon spirituális alkat. Bár nem nagyon vannak titkai, egy dolgot megosztott a hallgatókkal, amit még nem árult el a nagyközönségnek.

– A titokról egyből egy spirituálisnál is spirituálisabb dolog jutott eszembe. Én jelenleg családállítást tanulok. Pár hónap múlva családállító leszek. Ha valaki hallott már erről, az tudja, hogy oda fogalmakat is be lehet állítani, nem csak személyeket. A családállításban a titok az egy nem túl pozitív fogalom. Ha valami nem stimmel, akkor be lehet állítani a titkot, mint energiát, mert energetikailag ez nem egy pozitív dolog.

Nekem nincsenek oltári nagy titkaim. Szeretek őszinte, nyílt lenni az emberekkel. Nem hiszek a nagyobb titkolózásban. De ez tulajdonképpen titok volt eddig, hogy családállító leszek. Ezt soha sehova, még a saját oldalaimra se írtam ki.

Izgalmas témákkal várunk a héten is. Tartsatok velünk ezúttal is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Megtekintések száma: 28076


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet