Médiaválogatott Sztártitkok: Schwartz Dávid

2023 Március 03

Médiaválogatott Sztártitkok ezúttal is Ricky műsorvezetésével. E heti vendégünk Schwartz Dávid, akit 2008-ban ismerhetett meg a nagyközönség, az Esti Showderben rendezett énekes tehetségkutató alkalmával, ahol egy személyben adta elő a We Arethe World című világslágert, imitálva a szólista énekesek hangját.

Dávid mesélt a gyermekkoráról, zenei tanulmányairól, és természetesen a titkokról is.


– Nem tartom magam titkolózós embernek. Nyilván nekem is megvannak a magam titkai, de alapvetően nem vagyok titkolózós. Igyekszem mindig kimondani a gondolataimat, a vágyaimat, mert szerintem, a szavaknak teremtő ereje van. És ez tényleg igaz. A zeneiségemet illetően vannak, voltak titkos vágyaim.

Mindig azt tartottam, hogy merj nagyot álmodni. Annak idején még volt, hogy fel is írtam magamnak, hogy például Arénás koncert. Voltak nagyobb elképzeléseim, és volt, ami be is jött belőle. Onnantól kezdve vallom azt, hogy nem szabad magadban tartani semmit.Amikor egyszer csak jön a megkeresés, hogy énekelj egy 50-60 fős zenekar élén az Arénában, akkor úgy visszagondolok erre, és ott van előttem a pillanat, amikor ültem es írtam ezt a kívánságlistát, és egész konkrétan ott van bennem, hogy ha ez működik, akkor csináljunk csak még egyet!


Hallgasd ezúttal is a Médiaválogatott Sztártitkok adását, amiből megtudhatod, kik Dávid ikonjai, kikkel tanult együtt, kik voltak a tanárai.

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Megtekintések száma: 14348


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet