Megérkezett a Mikulás az Eldorado együtteshez – Kicsi Eliza még táncra is perdült örömében

2021 Decemberr 06

Már november középétől készülődik az Eldorado együttes a Mikulás érkezésére. Nem is csoda, hiszen a páros hároméves kislányának óriási élményt jelent a látogatás. A fiatal szülők büszkén mesélték el, hogy milyen talpraesett Eliza, hiszen bátran fogadta a Mikulás bácsit.

„Elizának kétnapos program volt idén a Télapó fogadása, hiszen a szombat estét Attila nagyszüleinél töltötte és már ott elhelyezett a szobájába ajándékokat. Az esti nagy öröm teljesen lefárasztotta, így másnap reggeljó sokáig aludt – kezdte az Eldorado énekesnője, Eliza anyukája, Szandra. – Itthon is nagy izgalom volt, hiszen tudta, hogy a Mikulás este bekopogtat hozzá.

Miután megnéztünk a közelben egy adventi műsort, siettünk is haza, hiszen fél hatkor érkezett hozzánk. Alighogy átöltöztünk, már szólt is a csengő és lám-lám, a várva várt vendég ott állt a kapuban, akit Eliza bátran tessékelt befelé.

Tudtuk, hogy nem fog félni tőle, hiszen talpraesett csajszi. Énekelt neki, táncolt, műsorozott és megkínálta üdítővel. Eztkövetően megkapta az ajándékokat is, amiket nagy örömmel bontogatott ki. Meglepő módon szinte mindent, amit novemberben levélben kért. A Télapó pedig megköszönte neki, hogy csodaszép rajzot csatolt a levél mellé és azt is, hogy egészévben jó kislány volt minimális félresiklásokkal – nevetett Szandra és azt is elárulta, még a Mikulás mielőtt tovább indult volna útjára, búcsúzóul kapott Elizától egy szép éneket, egy hatalmas ölelést és két nagy puszit. – Majd jóutat kívánt neki és kikísértük a jó öreg Télapót” – mesélt a fiatal anyuka Eliza nagy napjáról.

 

Megtekintések száma: 13047


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet