Megjelent a Groovehouse együttes legújabb klipje

2021 Január 11

“Ez a nap a miénk” címmel. A csapat 2020 év elején jelentkezett utoljára videóval, ami “Ugrálj” címmel látott napvilágot.

Az új klip kapcsán több ötletünk is volt. A dal hangulata miatt, azonban a táncos videó mellett döntöttünk. Judyhoz mindig is közel állt a tánc, hiszen korábban hosszú éveken át néptáncolt. (Dancing in The Star című műsort figyelemmel kísérte).

Több helyről inspirálódtunk így egy izgalmas végerdeményt kaptunk. A forgatásra két fiatal tehetséges táncost kértünk fel, Frindik Nóra és Márki Róbert személyében. Sok éve a videóinkat magunk készítjük, az ötleteléstől a megjelenésig. Így szerves részei vagyunk a folyamatnak. A klip rendezője ahogy korábban is Groovehouse férfi tagja Kárpáti Zsolt volt.Operatőr: Dorcsák Gábor


2021- re nagy terveink vannak. Talán a legfontosabb, hogy ha az aktuális helyzet is úgy akarja akkor idén lesz újra Groovehouse Nagykoncert. Annyit elárulhatunk, hogy a korábbiakhoz híven, most is az Akvárium nagytermében lesz a jeles esemény. Az időpont bejelentésére már nem kell sokat várni. A tervek szerint még nyár előtt érkezik új videoklip. Bízunk benne, hogy a koncertjeinket idén folytatni tudjuk és hamarosan visszatérhetünk a közönség elé.

slager

 

Megtekintések száma: 12881


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet