​Miért utasította vissza George Clooney a 35 milliós ajánlatot?

2021 Decemberr 04

George Clooney Hollywood egyik legjobban kereső embere. A színész már régen elérte karrierje egy olyan pontját, amikor már válogathat a munkák között. Még a legjobb ajánlatokat is visszautasítják.

George Clooney az 1980-as években tette be a lábát a filmiparba - és azóta elképzelhetetlen nélküle a világ vörös szőnyegei. Az "Ocean's Eleven", a "Vészhelyzet szoba" vagy a "Up in the Air" című filmekben játszott szerepei révén nemcsak hatalmas rajongótábort szerzett magának, hanem egyik megafizetést is begyűjtötte a másik után. Sőt, úgy tűnik, a 60 éves férfi bankszámlája mostanra már olyan jól megtelik, hogy gondolkodás nélkül képes visszautasítani több milliós fizetést.

Mint Clooney most a The Guardian című lapnak adott interjújában elmondta, egyszer kapott egy olyan ajánlatot, amely 35 millió dollárt hozott volna neki egy nap alatt. Egy légitársaság reklámja volt. A tévés színész alaposan átgondolta az ajánlatot, feleségével, Amallal is megbeszélte - de végül a döntésre jutott: "Egy olyan országhoz kapcsolódott, amely szövetséges, de néha megkérdőjelezhető, ezért úgy gondoltam, hogy "Nos, ha ez egy perc alvásomtól is megfoszt, akkor nem éri meg".".

forrás: t-online.de

 

Megtekintések száma: 12827


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet