"Minden alkalommal újra felálltam".

2021 Decemberr 16

Négy próbálkozásba telt, mire átment a jogi vizsgán. Most Kim Kardashian az Instagramon keresztül hirdette, mennyire "büszke" magára - és felidézte híres ügyvéd édesapját.

Aki vár, annak jó dolga van: Kim Kardashian valóságshow-sztár negyedik próbálkozásra letette első nagy jogi vizsgáját. "Két év alatt háromszor buktam meg ezen a vizsgán, de minden alkalommal újra felálltam, keményebben tanultam és újra próbálkoztam, amíg sikerült" - írta a 41 éves lány az Instagramon.

Legutóbb, amikor nem sikerült, azt mondta, hogy Covid-19-ben szenvedett és lázas volt, de ezt nem akarta kifogásként használni. Amikor most a tükörbe néz, "nagyon büszke arra a nőre, aki visszanéz rá a tükörképből".

A "Baby Bar" néven ismert vizsga a kaliforniai tanulmányok első évének végén van mindazok számára, akik nem a klasszikus módon tanulnak.

Azoknak, akik az Egyesült Államokban szeretnének jogot tanulni, általában legalább alapdiplomára van szükségük. Kardashian beiratkozott a kaliforniai Pierce Egyetemre, de nem fejezte be a diplomáját. Néhány államban, köztük Kaliforniában azonban négy év után ügyvédi gyakorlat és vizsga révén ügyvéddé lehet válni. Kardashian ezt az utat választotta.

A vállalkozó Kardashian 2018 óta ügyvédnek készül. Néhai édesapja, Robert Kardashian híres ügyvéd volt, aki O.J. Simpson védőcsapatának tagja volt. "Tudom, hogy apám büszke lenne rá" - írta most Kim Kardashian. Bár hírhedt volt arról, hogy kigúnyolta azokat, akik nem mentek át elsőre, "ő lett volna a legnagyobb szurkolóm".

Az elmúlt években Kardashian többször kampányolt az Egyesült Államokban a rabok kegyelemért. 

forrás: /www.spiegel.de

 

Megtekintések száma: 32675


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet