Nick Jonas édes szerelmi vallomása Priyanka Choprának

2021 Decemberr 01

 Priyanka Chopra nemrégiben Nick Jonas-szal való szakításával kapcsolatos spekulációkat váltott ki. Miután a színésznő egy édes páros pillanatképpel cáfolta a pletykákat, most a kedvese is megszólalt tiszta sorokkal.

Néhány nappal ezelőtt a rajongók attól tartottak, hogy Priyanka Chopra, 39 éves és Nick Jonas, 29 éves szakítottak. Az ok: a színésznő nyilvánvaló változásokat eszközölt a közösségi média fiókjain. Nem sokkal később azonban Priyanka véget vetett ezeknek a találgatásoknak, és egy szívből jövő páros fotót posztolt Nickkel - köztük egy szerelmi vallomással.

A szakítási pletykák után: Priyanka Chopra aranyos páros fotót osztott meg

A hálaadás ünnepét az Egyesült Államokban 2021. november 25-én ünnepelték. Hagyományosan az emberek ezen az ünnepen megállnak, és emlékeztetik magukat arra, hogy miért hálásak. Ebből az alkalomból Priyanka Chopra egy képet posztolt magáról és Nick Jonasról, akivel 2018 májusa óta házasok. A képen a kanapén ülve, meghitt ölelésben láthatjuk őket. 

"Annyi minden van, amiért hálásak lehetünk. Barátok, család ... Szeretlek @nickjonas" - írta. Nick Jonas sem hagyja ki az alkalmat, hogy szerelmet valljon feleségének. Repostolta ugyanazt a fotót a következő képaláírással: "Boldog Hálaadást mindenkinek! Hálás vagyok neked @priyankachopra." Ezzel a látszólag még mindig boldognak tűnő pár véget vethet a szakítási pletykáknak.

 

Megtekintések száma: 19341


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet