​Pamela Andersont smink nélkül kapták le

2021 November 11

Pamela Anderson teljesen természetesen mutatja magát

Pamela Anderson (54) a kultikus szexbomba általában a "Baywatch" szőkeséget tökéletesen felturbózva, megannyi sminkkel az arcán ismerjük. Ám miközben a reggeli kávéját vette Malibuban, az 54 éves nő most megmutatta természetes oldalát. A modell, aki egy ideje nem jelent meg a színen, így a paparazzók áhított célpontjává válik.

kép: vip.de

Elegáns mindennapi megjelenés

Pam ma reggel könnyed eleganciát sugároz. A "Baywatch" sztárja smink nélkül, egy laza, egyszerű pólóban és szürke melegítőnadrágban mutatkozott. De nem akarja elrejteni, hogy ő egy luxus hölgy. Itt jön a képbe a fekete Birkin táskája és a fején lévő dizájner szemüveg. A kiegészítők feldobják a színésznő mindennapi megjelenését, és egy csipetnyi csillogást kölcsönöznek neki. Az 54 éves nőt ritkán látjuk ennyire hitelesnek és földhözragadtnak.

Pamela Anderson újra férjhez ment

Legutóbb fia, Brandon divatvonalának bemutatóján mutatkozott, amikor fekete selyemruhában, Walle-sörényben és természetes sminkben pózolt a kamerák előtt. Az eseményen az 54 éves színésznőt exférjével, Tommy Lee-vel is látták, akivel 1996-ban Brandon volt a párja. Második fiuk, Dylan Jagger Lee 1997-ben született, mielőtt a pár 1998-ban végleg elvált. A szőkeség mostanában egykori testőre, Dan Hayhurst felesége.

forrás: vip.de

 

Megtekintések száma: 11559


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet