Szeszt csempésztek a Delta zenekar tagjai

2021 Január 14

Természetesen nem a valóságban, csak legújabb Kesergő című klipjükben, amely az 1920-as éveket idézi meg.

A dal, amelyet Szabó Peti, a zenekar frontembere szerzett, valójában a koronavírus miatt kialakult jelenlegi állapotról,és a hozzá kapcsolódó szomorú érzésekről szól.Az elkeserítő helyzet ellenére azonban a szám második felében megjelenik a bizakodás és a hit abban, hogy hamarosan jobb lesz minden.

Ez „egy őszinte dal, tőlünk Nektek. Szívünkből szól, a szívetekhez.” – így mutatta be Peti az együttes újdonságáta facebook oldalán.A klipet a díjnyertes rendező, Jimy J. Hollywood és csapata készítette. Ismét profi munka került kia kezeik közül.

A Zala megyei Delta zenekara nyár végére tervezte egy másik, a Kocsmába leszek című dalának bemutatóját. Ezt azonban elhalasztották.

„Úgy érezzük, hogy a vendéglátó egységek és a kocsmák jelenlegi helyzetében (korlátozott nyitva tartás , stb.) valahogy most “nem illik a képbe” egy ilyen témájú dal, ezért úgy döntöttünk, hogy egy későbbi időpontban jövünk ki ezzel a klippel, ezzel is szolidaritást vállalva a vendéglátásban dolgozókkal. Viszont később majd ezzel a dallal ünnepeljük meg, hogy minden visszatért a régi kerékvágásba.”

Az elhalasztott dalpremier miatt a Delta rajongók már nagyon várták a Kesergő megjelenését, és a mű azonnal elnyerte a tetszésüket. A január 8-ai bemutató óta a klip már 150000-es megtekintés felett jár.

Íme néhány vélemény a Kesergőről:

  • Már nagyon hiányzott valami igazán reményt adó dal! Ez fantasztikus lett, köszönjük!
  • Gratula! Ez nagyon szuper. Az első sor után már dúdoltam. Már most imádom!!
  • A Mese óta kedvelem a Delta-t, de ez is nagyon jó lett. Éppen találó a mai élethelyzetre!
  • Egyszerűen imádom. Nagyon jó lett a klip is, a szöveg, a zene, minden ott van.
  • Megint egy mérföldkő, ami a bohókás mulatságok után mindig eljön és aaaaannyiiiraaa jóó! Gratulálunk srácok! (The 69 Project)
  • Nagyon időszerű ez a dal, gondolom, épp ebből az indíttatásból íródott. Egyszer minden véget ér…! Szuper, mint mindig!

Szerző: Udvardi Csilla

delta

 

Megtekintések száma: 6373


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet