Szilvia svéd királynő: Betegség miatt törölték a dubaji utazást

2021 Decemberr 16

Aggódunk Szilvia svéd királynőért: Károly Gusztáv király felesége rövid határidővel lemondta régóta tervezett dubaji útját, amely kedden (december 14-én) kezdődött volna.

Az ok: a 77 éves színésznő megfázott - erősítette meg a palota a Svensk Damtidning című svéd lapnak. Először egy esetleges Corona-fertőzésről szóltak a pletykák, mivel Szilvia királynő még múlt pénteken (december 10-én) részt vett az idei Nobel-díjak átadási ünnepségén Stockholmban.

A palota szóvivője azonban elmondta, hogy a királynő elvégeztette a Corona-tesztet, és az eredmény negatív lett. Carl XVI Gustaf királynak most egyedül kell megtennie az utat Dubajba. Ott december 14. és 16. között ellátogat az Expo 2020-ra, hogy hazáját képviselje.

Új képek Estelle-ről és Oscarról

Legutóbb a svéd királyi család december 13-án ünnepelte a hagyományos ünnepi napot. A karácsony előtti különleges nap alkalmából Viktória koronahercegnő az amatőr fotósok sorát erősítette, és egy különösen kedves pillanatfelvételt osztott meg az Instagramon. A képen gyermekei, Estelle hercegnő és Oscar herceg láthatóak egy feldíszített karácsonyfa előtt.

A fotó mellett, amelyen a kis Oscar karácsonyi jelmezben és karácsonyi sapkában, Estelle pedig egy kosár kekszet tart, a "Glad Lucia" üdvözlet olvasható. Két másik fekete-fehér fényképen édesanyja, Viktória és testvérei, Carl Fülöp herceg és Madeleine hercegnő gyermekként szerepelnek 1984-ben a Luciafesten.

forrás: web.de

 

Megtekintések száma: 21708


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet