Újra pályát vált Szabó Simon?

2021 Augusztus 11

A Moszkva Tér rosszfiúja, a Pesti balhé indiánja, ezúttal több nem mindennapi szakmában remekelt:Szabó Simont a Daniella Villamosság olyan kihívások elé állította, amelyekeddig a színművész nem ismert oldalát is felszínre hozták. Az újszerű helyzetben akétszeres Magyar Brands díjas hazai nagyvállalat – a népszerű színésszel karöltve – nem csak egyedülálló, hanem nagyon szerethető módon dolgozta fel a villamosság férfias világát.

A közel 30 éve működő, családi tulajdonban lévő piacvezető vállalkozás filozófiájának egyik alapköveaz innováció. Az egyedi megoldásokban élen járó nagyvállalat legutóbb egy közel 2 milliárd forintos beruházás keretében hozott létre robotizált raktárat, amely a hazai villamossági piac legfejlettebb és leginnovatívabb logisztikai központjának mondható. Igaz ez az új, Szabó Simon közreműködésével megalkotott koncepciójukra is, hiszen eddig ilyen jellegű együttműködésre nem volt példa a magyar villamossági piacon.

Aki már volt részese egy lakásfelújításnak tudja, hogy mennyi időt és energiát emészt fel a megfelelő szakemberek megtalálása, szakmai oldalon a megrendelők igényeinek maradéktalan kielégítése és a termékek kiválasztása. A kisfilmek ezeket a helyzeteket dolgozzák fel, görbe tükröt mutatva a világnak, mindezt rengeteg humorral fűszerezve.

„A kisfilmek célja, hogy a sokszor megfoghatatlan villamossági piacot kicsit közelebb hozzuk a lakossághoz. A szituációkban olyan valós és tipikus karaktereket próbáltunk megjeleníteni, amelyek biztosan mindenkit emlékeztetnek valamelyik ismerősükre. 18 szerepre castingoltunk, mindegyikben Simon bizonyult a legjobbnak, így nem volt kérdés, ki fogja eljátszani ezeket” – mondta Nagy Tamás, a Daniella Kft. Marketing és kommunikációs vezetője.


A fuxos, a papucs és a sóher
Igazi karakterdömping jellemzi a kisfilmeket, amelyekben eddig nem látott szerepekben tűnik fel Szabó Simon. Az ezerarcú színész kaméleonként alakul át egyik karakterből a másikba, holgöndör fekete parókában, hol pedig kék kezeslábasban remekel.A sziporkázó színészi játék mellett eláruljuk, hogy a forgatáson cipők is repkedtek, a hangulat pedig olyan magaslatokba szökött, hogy a biztosítékot is többször lecsapta.

„Áramütésként ért a hír, hogy minden karakterre engem választottak. A forgatásm mindennapi szereposztás még számomra is sok kihívást tartogatott. Nagyon inspirálónak gondolom a Daniella történetét, hiszen az, hogy egy 4 fős családi vállalkozás mára Magyarország villamossági piacának vezető nagykereskedőjévé vált, hatalmas dolog” – emeli ki Szabó Simon, FIPRESCIdíjas rendező és színész.A kisfilmek várhatóan augusztustól debütálnak, amelyek első körben a Daniella Villamosság saját felületein és weboldalán (www.daniella.hu) lesznek láthatóak. Addig is annyit már elárulhatunk, hogy minden epizódot nehéz lesz mosoly nélkül végignézni, legyen a néző a villamossági szakma képviselője, vagy akár laikus.

Hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk a forgatás kulisszatitkairól.Addig is az első epizód az alábbi linkeken már megtekinthető:
https://daniella.hu/blog/megbizok-vs-villanyszerelok-a-terapia-nem-segit-a-daniella-villamossag-igen
https://www.youtube.com/watch?v=PS8K-fo10AQ


A Daniella Villamosság kommunikációs partnere a PResston PR.

 

Megtekintések száma: 56263


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet