​10 tévhit a férfiakról

2018 Május 22

1.Mítosz: A férfiak nem érzelmesek

Serdülőkorban szokták mondogatni a fiúknak, hogy az érzelmesség a gyengeség jele. Ezek a bekövült gendernormák változóban vannak, így egyre többször merik kimutatni a férfiak is érzelmeiket.

2.Mítosz: A férfiaknak csak a szex számít

Egy átlagos párkapcsolatban egyáltalán nem csak a férfi kezdeményezi az együttlétet. Mikor a nők egy harmonikus, biztonságot nyújtó kapcsolatban vannak, akkor ki mernek nyílni, és ők is mernek kezdeményezni.

3.Mítosz: A férfiak nem szeretik, ha egy nő többet keres náluk

Kimutatták, hogy ugyanabban a pozícióban a férfiak többet keresnek a nőknél, viszont a férfi nem bánja, ha kedvese többet keres nála.

4.Mítosz: A férfiakat csak a nők megjelenése érdekli

Ez egyszerűen hülyeség. A férfiak és a nők hasonló tulajdonságokat keresnek a másikban, a kor előrehaladtával ezek a tulajdonságok változnak. Idővel felfedezzük, nem minden a külső.

5.Mítosz: A nők sokkal bizonytalanabbak a szexben a férfiaknál

A bizonytalanságot– az érzékenységhez hasonlóan – a gyengeség jelének titulálják. Viszont a férfiak sem olyanok, akik rögtön belevetik magukat a dologba. Sokszor ők is aggódnak néhány dolog miatt az együttléttel kapcsolatban.

6.Mítosz: A férfi csak akkor van beindulva, ha erekciója van

A férfi még érez vonzalmaz és vágyat attól függetlenül, hogy nincs testi jele ennek.

7.Mítosz: A férfiak önzőek a szerelemben

Ez nagyon maximum a bad boy típusra lehet igaz, viszont a férfiak többsége büszke arra, ha örömet szerezhet szíve hölgyének (az ágyban is).

8.Mítosz: Ha nem élvez el, nem találja vonzónak a nőt

Az orgazmus elmaradásának rengeteg oka lehet (életmód, szegényes táplálkozás, alkohol, stb.), viszont az, hogy a nőt nem találja elég vonzónak, kevésbé valószínű.

9.Mítosz: A férfiak azért néznek pornót, mert a saját kapcsolatukban kielégítetlenek

A pornót a legtöbb férfi önkielégítésre használja. A pornó csak egy fantázia, amely nem a valódi kapcsolat helyettesítésére van.

10.A férfiak nem lehetnek csak barátok a nőkkel

Ez is butaság. Attól, mert a két ember ellenkező nemű, még lehet köztük szoros baráti viszony – extrák nélkül is.

Forrás: popsugar

 

Megtekintések száma: 274711


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet