10 dolog, amivel lenyűgözöd a Nőt

2013 Január 10

Ha megkérdezünk egy nőt, hogy milyen férfira vágyik, tulajdonságok végtelen sorolásába kezd. Viszont ezeket a tulajdonságokat most átültetjük a gyakorlatba, ami jócskán megkönnyítheti a dolgod. Jöjjön 10, többségében tanulható dolog, ami a nő szemében vonzóvá tesz egy férfit. Hogy teljesíthető-e mindegyik egyszerre? Talán nincs is rá szükség...

10: Idegen nyelven beszélsz
Felnőttként a legnehezebben teljesíthető feladat a listán. Viszont vonzóvá teszi a férfit, mert a nyelvtanulás egyfajta elköteleződést kíván. Elhatározást és időbeli áldozatot kíván, tehát megmutatja, hogy kitartó vagy. Természetesen nem azt mondjuk, hogy kérkedj, mert az ellenkező hatást váltaná ki. A megfelelő időben kell előrukkolnod a nyelvtudásoddal.

{loadposition szoveg}

09: Játszol valamilyen hangszeren
Ha hangszeren játszol, az a nőnek azt jelenti, hogy van egy művészi, egy érzelmesebb oldalad, még ha ez egyébként nem is látszik rajtad első benyomásra. A nőket régen a költők nyűgözték le, a lanttal kísért szerenádok az erkélyek alatt. A mai korban ezt a zenész helyettesíti és testesíti meg. Nem kell gitárvirtuóznak lenned, már az is elég, ha pár akkordot ismersz.

10-dolog-ami-lenyűgözi-a-nőt

08: Megjavítasz egy autót
Ezen a területen is elég, ha csak alapvetően ismered a kocsikat, a működésüket, és meg tudod állapítani az esetleges hibát. Nem szerencsés, ha a nyitott motorháztetőnél állva csak tanácstalanul bámulod a motort. Tudd, hogy mi hol van, és mi a neve, mire való.

07: Táncolsz
Ha van valami, ami egyszerre mutat magabiztosnak, megközelíthetőnek és lazának, akkor az a tánc. Semmi bonyolult vagy összetett nincs benne: ritmusra kell mozognod, az már lényegtelen, hogy hogyan csinálod, vagy, hogy mi az, amit csinálsz. A probléma abban merülhet fel, hogy túl szégyenlős vagy, vagy úgy érzed nem elég koordinált a mozgásod, ezért félsz megpróbálni. Viszont megjátszani a magabiztosságot még mindig egy jobb lehetőség, az elzárkózástól.

06: Főzöl
Minden nőnek kellemes meglepetés, amikor rájön, hogy tudsz főzni. Nem kell 5 fogásos menüvel előállnod, de ha annyi ismereted van a konyhában, hogy összeüss egy rántottát, már sikered van.

10-dolog-ami-lenyűgözi-a-nőt

05: Sportolsz
Habár minden nő arra vágyik, hogy legyen egy érzékeny oldalad, a másik oldalon elvárják tőled, hogy férfias dolgokat is csinálj és jó kondiban légy. A golftudásod lenyűgözi az üzletfeleidet, de a nődet nem fogja. A foci, a boksz,a testépítés, és minden olyan sport, amitől árad belőled a tesztoszteron, nyerő lehet.

04: Barkácsolsz

Ez körülbelül mindent takar, ami csak a ház körüli teendőkben felmerülhet. Egy szög beverésétől kezdve egy polc felszerelésén át a csöpögő csap megjavításáig. Egyik sem bonyolultabb, mint megjavítani egy autót. A siker leginkább azon múlik, hogy van-e megfelelő szerszámod az elvégzendő feladathoz, és mennyire tudod használni...

03: Jó vagy az ágyban
A szex fontos része a kapcsolatnak, de másért a férfinak és másért a nőnek. A nő az ágyban tudja lemérni azt, hogy hogyan érzel iránta, kötődsz-e hozzá, ez a kötődés csökken, vagy növekedik. Ha figyelmes vagy vele, tudja, hogy szereted.

10-dolog-ami-lenyűgözi-a-nőt

02: Van stílusod
A hanyag, nemtörődöm külső taszítja a nőt. Ha csak magadra kapod reggel a pólót, ami a kezed ügyébe kerül, az meglátszódik rajtad. Ha a nő csinos és ad magára, téged viszont nem érdekel a megjelenésed, a nő rosszul fogja érezni magát melletted. A borotválkozást és a hajnyírást se hanyagold!

01: Szeretsz beszélgetni
Nővel, a pároddal beszélgetni nem ugyanaz, mint összejönni a haverokkal és dumálni egy sör mellett. Az előbbi kíván némi gyakorlást. A legfőbb szerepet ebben az esetben az odafigyelés, az érdeklődés, az empátia játssza. Ha képes vagy kellőképpen kifejezni magad, az helyettesítheti bármelyik másik tulajdonságot a listáról!

forrás: uk.askmen.com

 

Megtekintések száma: 5100


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet