15 éves lett a darts foci világrekorder szállodája

2018 Július 06

Darts Foci a neve annak a játéknak, amelyet csillogó szemű, labdarúgást kedvelő fiatalemberek és a Médiaválogatott sztárjai vettek körül Ráckevén a születésnapját ünneplő felnőttbarát Duna Relax & Event Hotel udvarán.

Szebeni Istvántól, az Echo TV műsorvezetőjétől megtudtuk, hogy világrekord-kísérlet zajlott 15 órán keresztül.

„Délelőtt tíz órától hajnali egyig rúgtuk ezeket a speciális labdákat a dartstáblára. Amikor először meghallottam a tizenötös számot megijedtem, mert tudtam, hogy nem egy sétagallop, de kaptunk segítőket a szálloda részéről – mondta Szebeni István – Felváltva rúgtunk, így közben volt lehetőségünk egy kicsit lazítani is. A hotel masszőre vette kezelésbe fáradt tagjainkat és a nap során a szénhidrát-utánpótlásunkra is figyeltek egy száztizenöt szeletes szülinapi tortával.”

A világrekordban tevékenyen részvett a nap során Fresh Andi is, aki egyetlen nőként Gyurcsík Tibi és Ricky folyamatos instrukciói alapján csiszolta technikáját.

„Ezért is szeretem a Médiaválogatottat, mert nincs számukra lehetetlen, még engem is rá tudtak venni, hogy focizzak extrém módon tizenöt órán át" – nevet.

Sárvári Krisztina, igazgatónő végezte el az utolsó rúgást hajnalban, és örömmel konstatálta, hogy a 15. születésnap tiszteletére szervezett világrekordot sikerült felállítani, mellyel méltón ünnepelhették meg a felnőttbarát hotel neves napját. Az igazgatónő is jubilált, hiszen a nyitás óta Ráckevén dolgozik.

 

Megtekintések száma: 276940


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet