2013 kedvenc férfi fürdőnadrágjai!

2013 Június 14

4 féle fazon, rengeteg szín, és minta. Sosem volt még ilyen nagy a választék! Neked melyik lesz a kedvenced?

Extra rövid/fecske
Kétségkívül megnőtt a népszerűségük a tavalyi, londoni Olimpia óta, hiszen az úszók általában ezt a fazon kedvelik. Nem véletlenül, hiszen szabad mozgást biztosít, nem akadályoz, nincs felesleges anyag, ami a bőrre tapadjon a víztől. Ha te is leginkább az úszás miatt szeretsz strandra, vízparta menni, akkor szeresd meg ezt a fazont. Ha csak süttetnéd magad a napon, akkor is, hiszen a kevesebb anyag kevesebb fehéren maradt bőrt hagy maga után... A fiataloknak áll igazán jól, de sportos testalkattal bárki próbálkozhat. Viseléséhez kétségkívül kell egy adag önbizalom, és a pocak sem tesz jót neki. Sötétebb színekben az előnyös, a fehér pedig tiltólistára kerül, mert alsóneműre emlékeztet. Sokan kerülik ezt a fazont, mert cikinek hiszik, de ez csak akkor igaz, ha túlívelt a comboknál, és felér a derékig. Az ideális, ha a medencecsonton hordod.

2013-kedvenc-ferfi-furdonadragjai

Szűk, boxer fazon
Daniel Craig és a Casino Royal óta egyre keresettebb ez a forma. Nagyon előnyös minden férfinak, hiszen a szűk szabása miatt a felsőtestet, a vállakat szélesebbnek mutatja. Praktikus viselet, mert ahogyan a fecskénél sem, itt sincs felesleges rész, ami takarjon, galibázzon és a villantásnak is sokkal kisebb az esélye, mint egy bő fazonnál. A sportos testalkat itt is jól jön. Népszerűségének köszönhetően egyre több helyen kapható, és egyre többféle színben, stílusban. Az összes fazon közül talán ez a legférfiasabb és a legkifinomultabb.

2013-kedvenc-ferfi-furdonadragjai

Bő, rövid
A bővebb verziók egyelőre sokkal jobban fogynak a boltokból. Kevesen merik bevállalni a szűk fazonokat, az emberek inkább takaróznak, biztonsági játékot játszanak. Ezek a nadrágok sokkal lezserebb, sportosabb viseletek. Úszáshoz kényelmetlenebbek, mint az előző kettő, viszont strandjátékokhoz kitűnő. Mivel kevésbé van fürdőnadrág kinézete, ebben nyugodtan közlekedhet az ember a bár és a part között, mintha csak rövidnadrágban lenne. Viszont ebben a fajtában nagyon könnyű tíz éves kisfiúnak tűnni, úgyhogy figyelmesen kell válogatni! A túl bő, buggyos nadrágszár a vállakat sokkal keskenyebbnek mutatja. Az, aki vékonyabb testalkatú, kerülje, mert könnyen elveszhet benne.

2013-kedvenc-ferfi-furdonadragjai

Térdig érő
A leghosszabb, majdnem térdig érő nadrág kitűnő nagyobb, szélesebb termetre is, ahogyan az előzőleg említett, rövidebb verzió is. Viszont úszásra egyáltalán nem való, mert ahogy víz éri az anyagot, a nadrág önálló életre kel. Nem is a fürdőnadrágok, inkább a strandviseletek közé sorolnám. Vízparti bulikhoz, sétákhoz, sporthoz pont jó, pólóval pedig senki meg nem mondja, hogy az rajtad nem egy utcai nadrág. Arra is vigyázzon mindenki, hogy ne ebben süljön le, hacsak nem akartok félig fehér, félig barna lábakat! Aki nagyon alacsony, az kerülje, és a rövidebb verziókból válasszon.

2013-kedvenc-ferfi-furdonadragjai

 

Megtekintések száma: 7863


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet