5 külső, ami megfoszthat a nemi élettől!

2018 Április 25

Szép, vagy nem szép dolog, de tény, hogy az ember külső alapján ítéli meg a másikat. Akkor ülünk le szívesen beszélgetni a másikkal, ha az első benyomásunk róla pozitív, ha tetszik és szimpatikus az, amit látunk. Ha ez hiányzik, akkor ismerkedés sem lesz...

Elkerülheted, hogy te is hasonló sorsra juss a csajoknál, csak fogadd meg a következő tanácsokat!

Ápolatlan haj, elavult, ódivatú frizura.
A férfiaknak nincs annyi lehetőségük a külsejükkel kapcsolatban, mint a nőknek: nem sminkelhetik magukat, egyedül nadrágot viselhetnek, és a hajukkal sem variálhatnak annyit. A legtöbb lehetőség mégis a hajban rejlik. Fontos, hogy az évek alatt változó divatot te is kövesd. Ne ragadj le a múltban, válassz mindig egy modern, szexi fazont. A tarkócopf, a túlzselézett, vagy az elöl kettéválasztott és homlokra lapított haj nem fog sikerre vinni... További tippeket találsz a Férfi frizurák, amiket utálnak a nők és a  Kinek milyet?- Férfi hajtrend 2013 cikkekben.

Rosszul választott nadrág

5-kulso-ami-megfoszthat-a-nemi-elettol

Már többször tárgyaltuk, hogy milyen fontos a megfelelő méretű nadrág. Azt már többször hangsúlyoztuk, hogy a lógó, bő farmereket jobb, ha elfelejtitek, de aki nyakig felhúzza a nadrágot, és egy szorosan meghúzott övvel rögzíti azt, az úgy fog kinézni mintha a bohóc suliból jött volna. És nem, a húzentrógli sem megoldás! A nadrág derekát azért hívják úgy, mert a derekadon a helye. Ha helyes a méret, akkor öv nélkül és minden más segédeszköz nélkül is fent kell, hogy maradjon.

Előnytelen szemüveg

Ma már nem csúfolják a szemüveges gyerekeket, mint régen, sőt! Egész divatosak a retro keretek, de mégis: kerüld el a szódásüveg szemüveget, mert az akkor is, most is, és mindig is cikinek fog számítani. A megfelelő megtalálásához találsz segítséget itt: Napszemüvegformák- És te jól választottál? Ha nehezen találsz az arcodhoz illő keretet, akkor próbálkozz kontaktlencsével.

Bajusz

5-kulso-ami-megfoszthat-a-nemi-elettol

Az arcszőrzettel semmi baj. Sőt! Ha ápolt, és jól áll a viselőjének, akkor a nők nagyon is szexinek találják. De a bajusz az trükkös dolog. Ha ritkán nő és gyengék a szálak, úgy fogsz kinézni, mint egy serdülőkorban lévő tizenéves. Önmagában ne növeszd meg, inkább szakállal hordd, mondjuk, növessz körszakállat, vagy a francia fazont, amit Orlando Bloom.

5-kulso-ami-megfoszthat-a-nemi-elettol

Karácsonyfa- szindróma
Az amerikai rappereknek jól áll, ha vastag és szemet kápráztató nyakláncokat, rengeteg karkötőt, fülbevalókat hordanak. De ne hidd, hogy ezek miatt rajongja körül őket az a rengeteg nő. Azért hordják, mert megtehetik, és nem azért mert jól néz ki. Ha te is teleaggatod magadat mindenféle csecsebecsével, akkor azt a benyomást kelted, hogy hasonlítani akarsz. Nem fog sikerülni, és még rosszul is fogsz kinézni. Hordj ékszereket, de csak módjával, és kerüld a csillogó kövecskéket. Azok a nőknek valóak.

 

Megtekintések száma: 368256


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet