5 ok, amiért a nő nem szereti az orális szexet

Friday, May 11, 2018

Nem minden nő szereti az orális kényeztetést. Összeszedtünk 5 okot, ami közrejátszhatsz ebben!

Nem minden nő szereti a szájával izgatni a partnerét. Ami azt illeti, a nők közel egyharmada nem tud úgy ráhangolódni a témára, ahogyan azt a partnere szeretné.

Vannak, akik egyenesen visszataszítónak tartják, míg mások még a szexnél is előrébb helyezik. Összességében elmondható, hogy szinte majdnem minden nő kipróbálta már egyszer. 

Általában a rossz tapasztalatok okozzák azt a „traumát” ami miatt egyesek sohasem próbálják meg újra.

Irányítani akarod

Az egyik oka, ha egy nő nem szereti a partnerét kényeztetni, az az, hogy a partner túlságosan irányítani akarja. Ha a dolog közben megfogod a fejét, és akaratosan próbálod irányítani, az egy nőnek nem tetszik. Csak kevesen vannak, akik erre izgulnak még jobban fel.

A nőnek az nem jó, ha irányítják. Ha elvárod, hogy csinálja, akkor bízd rá magad, és ne akarj még ebben is irányító szerepet felvenni, mert nem túl szerencsés.

Nem szólsz időben

Egyes nőket ugyan nagyon izgat, ha a szájukba mennek el, de a legtöbb nőt egyszerűen taszítja a sperma íze. Tartsd tiszteletben, hogy ez így van, és előtte mindig kérdezd meg, hogy hogyan szeretné a dolgot.

Ha váratlanul elmész, miközben ő szájjal kényeztet, az felé nézve tiszteletlenség, ráadásul, ha nem szereti a spermát, akkor szerzel neki egy nagyon kellemetlen élményt.

Nem viszonzod

Megdöbbennél, milyen sok nő imádja az orális szexet, ha neki csinálják. A helyzet az, hogy sokan csak szégyellősek, vagy még maguknak sem merik bevallani. Sokan azért nem szeretik a párjuknak csinálni, mert a férfiak kicsit önzőek.

Ha végeztek velük, sokszor nem viszonozzák a kedves gesztust. Persze a nők nagyon önzetlenek, de sokszor nekik is rosszul esik, és úgy vannak vele, hogy ők minek csinálják neked, ha te nem vagy hajlandó megtenni ugyanezt a szívességet?

Kellemetlen szag

Ha nem megfelelő a szerszámod higiéniája, szintén olyan nagyon kellemetlen élménynél gazdagíthatod a hölgyet, mely miatt megutálhatja az orális szexet. Senki sem szeretne egy bűzlő halat nyalogatni.

Fordíts kellő időt a szerszám megtisztítására, ápolására, ha tudod, hogy orális szexre kerül majd a sor, ezzel elkerülheted a számodra is kínos szituációt.

Túl lassan mész el

A nők szeretnek kényeztetni, de 10 percig csak a te szerszámodon dolgozni még nekik is sok. Ha túl nehezen vagy lassan mész el, ezt előre közöld vele, vagy próbálj meg még jobban koncentrálni.

Esetleg azzal is próbálkozhattok, hogy előtte elkezd téged kézzel kényeztetni, és ha már kemény a cerka, és közel vagy az ejakulációhoz, akkor a szájába veszi.

Ezek apró-cseprő dolgoknak tűnnek, mégis ezek a legfőbb okok, amik miatt kialakulnak a nőkben azok a komplexusok, ami miatt nem szeretik az orális szexet.

szex szexualitás erotika

 

Megtekintések száma: 174442


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet