5 végzetes hiba, amelyet elkövethetsz az ágyban

2016 Szeptember 27

Tudtad, hogy az ágyban, mikor már nyert ügyed van, még mindig követhetsz el végzetes hibákat? Azt is tudtad, hogy mik ezek? Ha nem, akkor olvasd el a cikket, mert lehet, hogy megmentenek majd!

Mi férfiak hajlamosak vagyunk, bumm-bele módon, a lényegre térni. Így hódítjuk a nőket is, amint felmerül egy jó szex lehetősége, nem sokat habozunk, hamar ágyba csaljuk a kiszemeltet.

Azt azonban nem sokunk tudja, hogy még nincs nyert ügyünk, ha a lány vetkőzik. Óriási hibákat követhetünk még el az előjáték és az aktus során is.

Átugrod az előjátékot

Az előjáték fontos. Nem csak azért, mert van időtök kitapasztalni, érezni egymást, hanem azért is, mert így történik meg a kellő egymásra hangolódás is.

Kihagyni az előjátékot olyan, mint bemelegítés nélkül nekivágni a maratonnak. Súlyos hiba. Azoknál a pároknál, akiknél rendszeresen van előjáték, a szex minősége és intenzitása is sokkal erősebb.

Felhozod az exet

Senki sem szereti, ha az exekhez hasonlítják. Egyrészt mert azt árulja el rólad, hogy nem léptél még valamilyen szinten túl rajta, másrészt azért, mert egy másik emberhez hasonlítgatok a szexuális teljesítményét.

Pedig ezt ő is megtehetné, és ki tudja, lehet, hogy éppen te húznád a rövidebbet… Ne hasonlítgass, mert ő nem ugyanaz a személy. Találd meg benne, mik az ő erősségei a szexben, és használd ki azokat a tulajdonságait.

Nem babusgatod a szex után

A nők igénylik a romantikát, és szomjazzák az öleléseket, még a szex után is. Ráadásul nemrégiben tudományosan bebizonyították, hogy azok a nők, akiket babusgattak a szexuális együttlétek után 6-10 percen át, sokkal jobb véleménnyel voltak az adott „menetről”, mint más társaik.

Vagyis ha a szex végeztével már sietve öltözöl is fel, hogy eltűzd a csíkot, az a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz az ágyban. Ha szex után még ölelgeted, szeretgeted, a nők 70%-a visszajáró vendég lehet, ezt szintén tanulmányok igazolják.

Irányító vagy

A szexben általában mi, férfiak vagyunk a főbb szerepben, vagyis mi irányítjuk az aktus menetét. Rengeteg nő éppen emiatt rá is van szorulva, ha ki van szolgáltatva, sokakat még izgat is ez a szituáció.

Ennek ellenére érdemes az aktus alatt egy-egy percre hagyni a másikat is kibontakozni, vagy ha kell, hagyni azt, hogy átvegye egy rövid időre ő is az irányítást feletted. Ez egyrészt neked is egy izgalmas érzés, és ő is érzi azt, hogy a szexben egyenrangúnak tekinted őt is.

Váratlanul mész el

A nők nem szeretik, ha váratlanul mész el szex közben, és nem is túl szerencsés. Nem azt mondjuk, hogy külön faxold le neki előtte a dolgot, de azt igen, hogy apró jelzéseket tegyél felé, amiből tudhatja.

Az ugyanis roppant kellemetlen tud lenni, hogy te idő előtt elsülsz, ő pedig kielégítetlenül marad. Ha érzi a jeleket, mert tudtára adod, talán szól, hogy lassítsatok, vagy kicsit jobban koncentrál arra, hogy egyszerre menjetek el.

Ezeket a végzetes hibákat a férfiak 85%-a el szokta követni minden egyes szexuális együttlét megélésekor, ami szomorúan magas arány. Ez azt jelenti, hogy nem szexelünk tudatosan. Érdemes tehát elkezdeni a szexben is tudatosságra törekedned!

életmód egészség szex szexualitás nők erotika tudatosság

 

Megtekintések száma: 44779


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet