6 ruhadarab, amivel túlélheted az őszt!

2013 Szeptember 25

A legtrükkösebb évszakban járunk, az időjárás ilyenkor kiszámíthatatlan. Az eső hirtelen jön és megy, majd úgy kisüt a nap, mintha csak tavaszodna. Ha reggel kell elindulnod, nehéz úgy felöltözni, hogy a napközben hirtelen változó időjárás ne toljon ki veled, de nem lehetetlen!

Néhány kulcsfontosságú ruhadarabot kell csak figyelmesen kiválasztanod, hogy egész nap kényelmesen érezd magad, és ne kelljen azon morgolódnod, hogy túl vékonyan, vagy túl vastagon öltöztél.

Egy esőálló kabát megmentheti az egész napodat. Egy vékonyabb ballonkabát az ideális. Ne legyen túl testhezálló, hogy tudj alá öltözködni, de ne is legyen bő, kövesse a tested vonalát. A hossza legyn kb. combközépig érő, hogy takarjon és melegítsen. Ha leülsz, akkor is véd. Vásárlásnál győződj meg róla, hogy valóban vízálló-e.

6-ruhadarab-amivel-tulelheted-az-oszt

A bőrkabátok jól fogják a szelet. Melegebbek, mint a ballonkabát, így esténként jól jöhet, amikor a hőmérséklet már elég hűvös. Őszre válassz egy vékonyabb fajtát, bélés nélkülit.

{loadposition szoveg}

A cipőd legyen magasabb szárú, legalább bokáig érő, ami megvéd a víztócsáktól. Mindenképp legyen vastagabb talpa, mert a talaj mentén hidegebb van, a nap hiába süt hétágra.

6-ruhadarab-amivel-tulelheted-az-oszt

A bőr, fűzős csizmák, vagy bakancsok most nagyon népszerűek. A téli bakancsnál vékonyabb, ezen kívül letisztultabb, elegánsabb stílusa van. A nadrág alatt nem látszik, hogy hosszabb szára van, így öltönyhöz is felvehető a vékony félcipő helyett. Bármivel variálható, farmerhez is felvehető ugyanolyan nyugalommal.

Egy vékony, kötött pamut pulcsi ideális lesz póló, vagy ing fölé. Bármikor lekaphatod, ha felmelegszik az idő, divatos, és rengeteg színben, fazonban kapható. Egy vastag gyapjúpulóverben meleged lenne, és a réteges öltözködéssel bebiztosítod magadat. Nem foglal sok helyet, így a táskádban is magadnál tarthatod.

6-ruhadarab-amivel-tulelheted-az-oszt

Azt javaslom, ha inget veszel alá, akkor a pulcsid legyen V-nyakú. Az összhatás így lazább, nem lesz fojtogató érzésed és elég helye lesz az inggallérnak. A kerek nyakkivágású pólóhoz is választhatsz V-nyakú pulóvert, így tudsz játszani kicsit a színekkel. A fekete pólót kombináld színes pulóverrel, a mintásat az egyszínűvel, stb.

A kiegészítőid ősszel nem csak stílust kölcsönöznek, hanem fontos funkciókkal rendelkeznek. Egy vékonyabb sál lazán a nyakad köré tekerve hihetetlenül nagyot tud dobni a férfi megjelenésén, ősszel pedig helyettesíti a magasnyakú, vastag pulóvert, amit nem tudsz olyan könnyen levenni... Ha kisüt a nap, vagy felmelegszik a levegő napközben, hagyd lógni a nyakadban. Egy jól megválasztott színes darab jól fog mutatni az egyszínű ballonkabáttal.

6-ruhadarab-amivel-tulelheted-az-oszt

Az esernyőre mostantól szintén úgy gondolj, mint kiegészítőre. Idén ősszel a városi férfi fontos tartozékává válik, akár gondolhatsz rá úgy is, mint az „egyenruha része". Egy erős, férfias, szélálló darabot válassz, famarkolatú feketét, vagy mélykéket. A napszemüveget sem szabad elfelejteni, ugyanis a napsugarak nem csak nyáron vakítóak vagy károsak.

 

Megtekintések száma: 7926


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet