7 trükk, hogy a szundi gombot sose nyomd le többé ✖ [SZÁNTÓ PÉTER VLOG]

2018 Szeptember 12

Szántó Péter, Productivity Hacker, a SpringTab alapítója, a Dél-Kalifornia Egyetem (USC) volt hallgatója, vlogger. Digitális üzletfejlesztőként többek között olyan vállalkozásokkal dolgozott együtt, mint a MasterCard, a Fashion Street vagy az Edigital. Az RTL Klub első Startup és Közösségi média műsorának vezetője volt, és a mai napig rendszeres előadó a Kürt Akadémián és az Internet Hungary rendezvényén.


A fiatal vállalkozók mindennapjaiba ad betekintést mikroinfluencerként heti vlogjában és aktív Instagram jelenlétével. Ezúttal az alvási nehézségekről és a szundi gomb állandó lenyomásának elkerüléséről készített vlogot. Ha neked is nehezen megy reggel a felkelés, mindenképpen látnod kell ezt a videót.

,,Az lenne a legjobb megoldás, ha minden nap ugyanakkor tudnánk lefeküdni és felkelni" - ám ez nem ilyen egyszerű.

Péternek egy mobilalkalmazás segített abban, hogy leküzdje a felkeléssel való nehézségeit, és mára már a reggelek váltak kedvenc napszakává. Szerinte az a lényeg, hogy kitaláljuk, nekünk mennyi bruttó alvásra van szükségünk ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű mélyalvást kapjunk.

,,Te tudod, hogy melyik a legproduktívabb része a napodnak? Amikor teljes erővel elkap a flow, észre sem veszed, hogy telik az idő és az eredmény is teljesen patent..."

Ismerd meg Péter hét trükkjét, mely minden reggel segít neki abban, hogy remekül induljon a napja.

szántópéter vlogger szundi

 

Megtekintések száma: 1368349


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet